Ζωντανά με τριάρα τα Τρίκαλα

Άνετη επικράτηση με 3-0 για τα Τρίκαλα επί της Παναχαϊκής, με την οποία κράτησαν… ζωντανές τις όποιες ελπίδες έχουν για άνοδο.

Πάρτι έκανε κόντρα στην υπό διάλυση Παναχαϊκή, έκανε η ομάδα των Τρικάλων, που επικράτησε εύκολα με 3-0. Οι φιλοξενούμενοι, για ακόμα ένα παιχνίδι ταξίδεψαν με αποστολή 12 παικτών και δεν μπόρεσαν να προβάλουν καμία αντίσταση, με το ματς να καθαρίζει από νωρίς.

Μόλις στο 8′ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα, μετά από σέντρα του Νιάρου και μπέρδεμα στην άμυνα της Παναχαϊκής, η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Χούσα και τελικά κατέληξε στο βάθος της εστίας. Με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο ΑΟΤ διπλασίασε τα τέρματά του, με τον Βρούτσινα να παίρνει την ασίστ μετά το δοκάρι του Δουκάκη.

Στο δεύτερο μέρος, η εικόνα δεν άλλαξε καθόλου, με τον Φλίγκο μόλις στο 49′ να βρίσκει κι αυτός δίχτυα, για να γράψει το 3-0. Από το σημείο εκείνο, οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμούς, τόσο για να κάνουν οικονομία δυνάμεων, όσο και για να σεβαστούν τους Πατρινούς.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Χιώτης, Στουρνάρας, Παπαπαναγιώτου, Κουμπαρούλης, Νιάρος, Kουατέ (46′ Ντόικιτς), Φαγιέ (63′ Σερτζίνιο), Δουκάκης, Στεφάνοβιτς, Βρούτσινα (46′ Βρούτσινα), Ναβάρο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Στάθης Σταθόπουλος): Στρέζος, Χούσα, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι. Χαρτσιάς, Μουκίδης, Τρίγκας, Πινδώνης, Παπανικολάου (81′ Βορύλλας), Πέδρο, Ρουμπάτος.

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις