Νίκη ανάσα για Ζάκυνθο

Ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει της συνέχειας, πήρε η Ζάκυνθος στην έδρα της κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα με 1-0. Ήσυχο ήταν το πρώτο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κάποιες καλές στιγμές, αλλά να μένουν χωρίς γκολ. Ο Ζαϊρί, ήταν ο πιο δραστήριος των Επτανήσιων, όμως δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά με κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ίδια περίπου εικόνα και στην επανάληψη, με την Ζάκυνθο να… φωνάζει για πέναλτι σε ανατροπή του Ζαϊρί στο 50′. Ένα λεπτό αργότερα, ο Σταματής δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Βοσνιάδη, με αποτέλεσμα να χαθεί η μεγαλύτερη ευκαιρία της ομάδας του Ιονίου στο ματς. Στο 57′, μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Αγροτικός Αστέρας με τον Παπαδόπουλο να σώζει το σουτ του Καθάριου στη κίνηση.

Τελικά το γκολ για την Ζάκυνθο ήρθε, με τον Σταματή στο 82′, να αξιοποιεί την δεύτερη ευκαιρία που του παρουσιάστηκε και να ανοίγει το σκορ χαρίζοντας μαζί μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Τσιάμης, Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Ναζίμ, Λέκκας (71′ Μεντούρ), Ζαϊρί, Κρολ, Σταματής (88′ Κουρέλλας).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Αμαραντίδης, Θεοδωρίδης, Μπάρμπας (56′ Νταβίντοφ), Μακρυδημήτρης, Σαμουηλίδης, Τσεμπερίδης, Καθάριος, Τοπούζης (62′ Διαμαντόπουλος), Μπιτάνγκ.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις