Δεύτερο σερί διπλό για τον Παναιγιάλειο

Πολύ εύκολο απόγευμα, πέρασε στην Ελευσίνα ο Παναιγιάλειος, που επικράτησε στην έδρα του Πανελευσινιακού με 2-0, χωρίς, μάλιστα, να χρειαστεί να… ιδρώσει. Οι παίκτες της «Μαύρης Θύελλας», με φόρα από το διπλό στην Λάρισα, πήραν ακόμα ένα τρίποντο μακριά από το Αίγιο και απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ζουνίνιο εκτέλεσε ένα φάουλ, με τον Σανδραβέλη να κάνει την προβολή και να ανοίγει το σκορ από πολύ νωρίς. Μάλιστα, χρειάστηκαν μόλις 20 ακόμα λεπτά για να βρει πάλι δίχτυα ο Παναιγιάλειος, με τον Μπρουλάκη με σουτ αυτή τη φορά, να γράφει το 2-0 για τους φιλοξενούμενους.

Το παιχνίδι από εκείνο το σημείο και μετά, πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν, ενώ από την μεριά τους οι παίκτες του Παναιγιάλειου δεν πίεσαν, κράτησαν έξυπνα το σκορ και πήραν ένα πολύ ξεκούραστο τρίποντο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Τσίγκρος, Κωνσταντινίδης (46′ Κωνσταντινίδης), Τσολακίδης, Αρβανίτης (46′ Βαϊσχάμερ), Κακαράς, Πλαβούκος, Κυζιρίδης, Βάιτζερ (57′ Κασνέτση), Γιαννιτσάνης.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χρήστος Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης (83′ Γκουτσίδης), Γκούφα (62′ Γκατσέσα), Σπίνουλας, Γκοτσούλιας, Ζουνίνιο (69′ Ζαχαρόπουλος), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις