«Λιονταρίσια» ανατροπή

Με μία σπουδαία ανατροπή, ο Πανσερραϊκός επιβλήθηκε 3-2 της Καλλιθέας την Κυριακή (28/2) σε αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα δύο γκολ και έβαλαν τις βάσεις για το διπλό, αλλά τα «λιοντάρια» δε πτοήθηκαν ούτε από το 0-2 ούτε από το χαμένο πέναλτι του Φουρτάδο.

Ο Πανσερραϊκός ανέτρεψε τα δεδομένα, επέστρεψε στις νίκες μετά το 0-0 με τον Αγροτικό Αστέρα και ανέβηκε στην 8η θέση του πίνακα με 28 βαθμούς.

Αντίθετα, η Καλλιθέα δεν νίκησε για δεύτερο σερί ματς, με συνέπεια να παραμείνει στην 6η θέση με 32 βαθμούς και, ουσιαστικά, να εγκαταλείψει τις ελπίδες για άνοδο.

Βροχή τα γκολ

Μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο μέχρι το ημίωρο κι αυτή ήταν η Καλλιθέα, η οποία απέφυγε την παραβίαση της εστίας της κι εν συνεχεία πήρε προβάδισμα δύο γκολ.

Ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 16ο λεπτό, αλλά ο Μιχελής απέκρουσε το πέναλτι του Φουρτάδο, σε ένα πρώτο τέταρτο που οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Ο Φράγκος μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή της Καλλιθέας, καθώς στο 28ο λεπτό κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μασένα και στο 31ο σκόραρε με πλασέ.

Στη συνέχεια, πάντως, η σκυτάλη πέρασε στα «λιοντάρια» και δη στον Μπαρέττα, που μείωσε με κεφαλιά στο 34′ και έδωσε την ασίστ στον Γιάντση για την ισοφάριση στο 45′.

Ολική ανατροπή

Η ομάδα του Πάουλο Κάμπος έδειξε τις διαθέσεις της από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Γιάντσης απείλησε με κεφαλιά στο 53′ και στο 57′ ο Φουρτάδο εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι, ανατρέποντας τα δεδομένα με πλασέ προ κενής εστίας.

Ο Λουκάς Καραδήμος φρέσκαρε τη μεσοεπιθετική γραμμή σε μία προσπάθεια να κερδίσει κάτι από το ματς των Σερρών, ενώ στον αντίποδα, ο Κάμπος άρχισε να κάνει κινήσεις από τον πάγκο στο 75′.

Η Καλλιθέα απείλησε στο 67′ με τον Φράγκο και το 72′ με τον Μπέλη (αμφότεροι με σουτ), ενώ ο Πανσερραϊκός έχασε την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη στο 83′ με τον Φουρτάδο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάουλο Κάμπος): Ανδρούτσος, Βοσκόπουλος, Παπατζίκος, Κιόσε, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Ολίσε, Γιάντσης (75′ Τσιμίκας), Μπαρέττας (75′ Μπεριάν), Τριανταφυλλάκος, Φουρτάδο (87′ Ρούτσης).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μουκτάρης, Τσώνης (78′ Ντουρμισάι), Σταύρου, Κατσικογιάννης (66′ Τσίπρας), Γκίνη (59′ Tεγούσης), Μπέλης, Μασένα, Φράγκος.

a-sports.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις