Πρόταση από Σαουδάραβες για Τσέλσι, το απίστευτο ποσό που δίνουν!

Η βρετανική κυβέρνηση κάλεσε τους υποψηφίους αγοραστές της Τσέλσι να απευθυνθούν σε αυτήν και φαίνεται πως η πρώτη πρόταση είναι γεγονός, με επιχειρηματικό όμιλο με έδρα την Σαουδική Αραβία να προσφέρει 2,7 δισεκατομμύρια λίρες!

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ηγήθηκε της Τσέλσι για 19 χρόνια ανεβάζοντας την επίπεδο και κατακτώντας μαζί της 21 τίτλους, ωστόσο η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία τα ξημερώματα της 24ης Φεβρουαρίου όχι μόνο άλλαξε τον κόσμο έτσι όπως τον ξέρουμε αλλά και ταρακούνησε συθέμελα και τους Λονδρέζους.

Και αυτό γιατί ο Ρώσος κροίσος μπήκε στο στόχαστρο της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για τη σχέση του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και εξωθήθηκε σε απομάκρυνση από το διοικητικό τιμόνι, με τους μπλε να είναι πλέον υπό ειδικό καθεστώς (συνεχίζουν να αγωνίζονται αλλά δεν έχουν δικαίωμα μεταγραφών αφού έχουν παγώσει οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους) και να περιμένουν αγοραστή για την επόμενη ημέρα τους.

Πριν από λίγα 24ωρα είχε διαρρεύσει πως υπάρχει αισιοδοξία ότι το deal για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Τσέλσι θα περάσει σε νέα χέρια εντός 4-6 εβδομάδων και φαίνεται πως υπάρχει ήδη φως στην άκρη του τούνελ.

Όπως αποκάλυψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter ο δημοσιογράφος, Μπεν Γιάκομπς, υπάρχει η πρώτη πρόταση για την πρωταθλήτρια Ευρώπης και είναι αρκετά σοβαρή και υψηλή.

“Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ.

Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς”, αναφέρει χαρακτηριστικά στο τιτίβισμά του ο εν λόγω δημοσιογράφος και μένει να δούμε κατά πόσο θα προχωρήσει η συγκεκριμένη διαπραγμάτευση.

Πηγή: sport24

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις