Διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης από τη Νίκη Βόλου (pics)

Το Δελτίο Τύπου της Νίκης Βόλου, σχετικά με την ημερίδα τεχνικής κολύμβησης που διοργανώθηκε από τους κυανόλευκους και διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (13/3), στο κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας “Βασίλης Πολύμερος”.

Αναλυτικά:

“Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου διοργάνωσε για πρώτη φορά στην πόλη μας διασυλλογική ημερίδα τεχνικής κολύμβησης με συμμετοχή 17 σωματείων από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα και 220 αθλητών στο κλειστό κολυμβητήριο Ν.Ιωνίας “Β. Πολύμερος” την Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 .

Η αγωνιστική δραστηριότητα ξεκίνησε στις 12:00 με το πρόγραμμα προθέρμανσης και η έναρξη των αγώνων πραγματοποιήθηκε στις 13:00.

Οι αγώνες έγιναν με μορφή τελικών σειρών open και η κατάταξη έγινε με βάση τις ηλικιακές κατηγορίες.

Σε όλους τους νικητές απονεμήθηκαν μετάλλια και διπλώματα.

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το τμήμα τεχνικής κολύμβησης της Νίκης Βόλου και ήταν υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Θεσσαλίας Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων και τη Διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ του Δήμου Βόλου.

Στην ημερίδα είχαν προσκληθεί οι πολιτικές Αρχές , θεσμικοί φορείς της πόλης καθώς και η εκπαιδευτική κοινότητα, που έδωσαν το παρόν τιμώντας τη διοργάνωση .

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» κ.Στέργιος Φάτσης τίμησε την διοργάνωση απευθύνοντας τον κεντρικό χαιρετισμό στην εναρκτήρια τελετή .

Χαιρετισμό απηύθυναν, η υφυπουργός Παιδείας κ.Ζέττα Μακρή και οι Βουλευτές Μαγνησίας κ.Μπουκώρος Χρήστος, κ.Λιούπης Αθανάσιος, κ. Μαραβέγιας Κωνσταντίνος , κ. Μεικόπουλος Αλέξανδρος και κ. Παπανάτσιου Κατερίνα και εκ μέρους του Δήμου Βόλου ο κ.Νάσιος Απόστολος.

Το Σάββατο στο κολυμβητήριο Ν. Ιωνίας είχε διεξαχθεί και η σχολή κριτών χρονομετρών της ΚΟΕ υπό την εποπτεία και απόλυτο συντονισμό του Εθνικού προπονητή κ. Γιάννη Καλαϊτζογλίδη ο οποίος συμμετείχε στη διοργάνωση.

Το νεοσύστατο τμήμα τεχνικής κολύμβησης του συλλόγου μας συμμετείχε στους αγώνες με 12 αθλητές και αθλήτριες υπό την καθοδήγηση του προπονητή μας κ.Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη και κατέκτησε 10 μετάλλια.

Οι αγώνες μεταδόθηκαν σε πραγματικό χρόνο μέσω livestreaming από το κανάλι του τμήματος κολύμβησης στο YouTube.

Η διοικούσα Επιτροπή του τμήματος κολύμβησης καθώς και η οργανωτική επιτροπή των ΝΙΚΗΤΗΡΙΩΝ ευχαριστούν όλους τους συλλόγους που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Θεσσαλίας και ιδιαίτερα την αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Β.Σποράδων κ.Κολυνδρίνη Δωροθέα που μας τίμησε κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων για την ανταπόκριση στο αίτημα συνδιοργάνωσης καθώς και το Δήμο Βόλου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΔΟΕΠΑΠ και την

Διεύθυνση αθλητισμού για την καθοριστική συνδρομή με τη διάθεση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και τις επιχειρήσεις ΜΕΤΚΑ,ΕΨΑ,Ηumu humu swim store,ΑΣΤΕΡΙΑΣ και την Λέσχη ειδικών δυνάμεων Μαγνησίας και τον κ.Βασίλειο Ηλιόπουλο που στηρίξαν το εγχείρημα .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές γονείς του τμήματος, τους κριτές χρονομέτρες ,αφέτες, αλυτάρχες και τα παιδιά του τμήματος κολύμβησης καθώς και το προσωπικό του κολυμβητήριου και την ομάδα μηχανοργάνωσης της γραμματείας των αγώνων που προσφέραν τις καθοριστικές υπηρεσίες στην άψογη εκτέλεση της διοργάνωσης.

Η διοργάνωση ήταν απόλυτα πετυχημένη εισπράττοντας θετικά σχόλια από προπονητές και εκπροσώπους συλλόγων και στάθηκε αντάξια με οτι είναι τα ΝΙΚΗΤΗΡΙΑ διαχρονικά, γεγονός, που αποτελεί τη βάση για ακόμη πιο φιλόδοξα εγχειρήματα στο χώρο της τεχνικής κολύμβησης τα επόμενα χρόνια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας και σας ευχαριστούμε όλους”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις