Για μία ακόμα υπέρβαση με Βέροια, πριν τους τρεις “τελικούς”

Με κεκτημένη ταχύτητα από τη σπουδαία νίκη του, κόντρα στην Ξάνθη, ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει, την ερχόμενη Τετάρτη, τη Βέροια, με σκοπό ακόμα μία αγωνιστική “υπέρβαση” που μπορεί να του φέρει βαθμό ή βαθμούς, πριν τους τρεις “τελικούς” με τους συνδιεκδικητές της παραμονής, Θεσπρωτό, Απόλλωνα Πόντου και Καβάλα.

Οι ερυθρόλευκοι, με τον Τίμο Καβακά στο “τιμόνι” τους, έδειξαν ένα πολύ καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Συμπαγείς αμυντικά (δεύτερο παιχνίδι που δε δέχτηκαν γκολ στο πρωτάθλημα, μετά το ματς με την Καβάλα των ερασιτεχνών, στον πρώτο γύρο) και ιδιαίτερα επικίνδυνοι επιθετικά, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, πήραν ένα πολύ σημαντικό τρίποντο, έστω και στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης, το οποίο τους κρατά πολύ δυνατά στο “κόλπο” της παραμονής. Στόχος του Ολυμπιακού είναι, απέναντι σε μία ομάδα παρόμοιου αγωνιστικού βεληνεκούς, όπως η Βέροια, την Τετάρτη, να παρουσιάσει τις ίδιες αγωνιστικές αρετές, με συγκέντρωση στα ανασταλτικά καθήκοντα, αλλά και διάθεση και φαντασία στην επιθετική του λειτουργία, χωρίς φόβο και δισταγμό, με στόχο να πάρουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Βέβαια, το προσεχές παιχνίδι, κόντρα στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος δεν είναι… “must-win” για τον Ολυμπιακό, αν και κανένας βαθμός δεν πρέπει να πάει χαμένος, σε αυτήν την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Δεδομένα, η ήττα είναι ένα πιθανό σενάριο, κόντρα σε μία τόσο δυνατή ομάδα, με ισχυρότατο αγωνιστικό κίνητρο. Οι τρεις επόμενες αναμετρήσεις, όμως, απέναντι σε Θεσπρωτό, στην Ηγουμενίτσα, Απόλλωνα Πόντου, στη Θεσσαλονίκη και Καβάλα στη Νεάπολη είναι αυτές που, πάση θυσία, πρέπει να τις κερδίσει, καθώς αγωνίζεται με ομάδες που έχουν τον ίδιο αγωνιστικό στόχο μαζί του και κάθε “τρίποντο” γίνεται αυτόματα… “εξάποντο” για τον νικητή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις