Φασουράκης: “Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε με Ρήγα”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της ήττας της ομάδας του από τον Ρήγα, στο Βελεστίνο, την Κυριακή, πραγματοποίησε στο goalpost.gr ο προπονητής του Σαρακηνού, Γιάννης Φασουράκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αναμέτρηση στο Βελεστίνο:

“Παίξαμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θεωρώ πως είναι ο πιο φορμαρισμένος απ’ όλες τις ομάδες στο τοπικό μας πρωτάθλημα. Από τη μεριά μας, σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, δε λειτούργησε τίποτα σωστά κι όπως το είχαμε σχεδιάσει. Ήμασταν απείθαρχοι τακτικά και φυσιολογικά ήρθε η ήττα, παρά το γεγονός ότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, αρχικά, το γκολ του Ρήγα. Προηγήθηκε εκ νέου, με τη “σέντρα” από το 1-1, πράγμα αδικαιολόγητο για μία ομάδα σαν κι εμάς. Επιθυμούμε να ξεχάσουμε αυτό το ματς, όσο το δυνατόν γρηγορότερα, και να κοιτάξουμε τη συνέχεια, σε πρωτάθλημα και κύπελλο”.

Για τη συνέχεια των πλέι-οφ και τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος:

“Πιστεύω πως το αποτέλεσμα, ανάμεσα σε Αγία Άννα και Πύρασο, ήταν ό,τι καλύτερο για το πρωτάθλημά μας, προκειμένου να συνεχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον, σε περίπτωση νίκης του Πυράσου, όλα θα τελείωναν πολύ γρήγορα. Η Αγία Άννα διαθέτει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, μπήκε στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης και πιστεύω πως η “μάχη” της πρωτιάς θα έχει ενδιαφέρον, μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις