Βελιτζέλος: «Δεν κάναμε το κάτι παραπάνω»

Στο κάτι παραπάνω που χρειαζόταν να κάνει η ομάδα του για να πετύχει το γκολ και στη φάση του πέναλτι στην τελευταία φάση του αγώνα, στάθηκε ο Κώστας Βελιτζέλος, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στο ντέρμπι με τον Καραϊσκάκη. Ο 43χρονος τεχνικός τόνισε πως η Νίκη θα συνεχίσει να διεκδικεί μέχρι τέλους ότι μπορεί να κερδίσει από το φετινό πρωτάθλημα. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Βελιτζέλου:

 «Θα συμφωνήσω με το συνάδελφο ότι ήταν πραγματικά ένα πολύ δυνατό ντέρμπι, που είχε πάρα πολλές μονομαχίες. Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε πιο δυνατά από τον αντίπαλο, ψάχναμε να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις δεν καταφέραμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από μία τελική. Μετά το 20′-25′ ο αντίπαλος πάτησε καλύτερα από εμάς στον αγωνιστικό χώρο και από ένα λάθος που κάναμε στο τακτικό κομμάτι, στη μεσαία γραμμή φαινόταν ότι κρατάει καλύτερα μπάλα από εμάς. Εμείς είχαμε νευρικότητα, δεν είχαμε προϋποθέσεις για να παίξουμε γρήγορα, δεν μπορούσαμε να βγούμε μπροστά να δημιουργήσουμε τέρματα από λάθος σκέψη.

728x90 papoulias

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα άλλαξε 100%. Θεωρώ ότι ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι στο παιχνίδι, διεκδικήσαμε με πολλούς τρόπους να μπούμε μέσα στην περιοχή. Ο αντίπαλος, τουλάχιστον αυτό που είδα εγώ σήμερα σε σχέση με την μέχρι τώρα εικόνα είναι βελτιωμένος κι αυτό σίγουρα έχει να κάνει με την δουλειά που γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα. Για ένα τόσο δυνατό παιχνίδι, με τόση ένταση και τόση μεγάλη βαθμολογική σημασία, όταν δημιουργείς αυτές τις προϋποθέσεις και δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, μοιραία καταλήγεις στην ισοπαλία.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για διαιτησίες και οτιδήποτε. Προφανώς το τελευταίο χρονικό διάστημα και μετά την επιστροφή των βαθμών, η Νίκη άρχισε να ενοχλεί. Δεν έχει κανέναν λόγο ειδικά για την τελευταία φάση που ο Χολέβας είναι μόνος στην εστία και πέφτει. Δεν έχει λόγο να πέσει εκεί. Κλαίει ακόμα μέσα στα αποδυτήρια και από αυτόν τον εκνευρισμό θα τον χάσουμε για τρεις αγωνιστικές με την αποβολή. Υπέπεσε στην παγίδα του να του πει κάποιος κάτι και να αντιδράσει. Αλλά σ’ αυτόν τον εκνευρισμό με διακόσιους σφυγμούς, όταν σου παίρνουν την μπουκιά από το στόμα στο 93′ μοιραία οδηγείσαι και σ’ αυτό.

Την προηγούμενη εβδομάδα μίλησα για θεούς και δαίμονες και κάποιοι βιαστικοί και έξυπνοι μιλούσαν ότι απευθύνομαι στον ποδοσφαιριστή. Εμείς  είμαστε μια τρομερά δυνατή οικογένεια και ίσως αυτό να ενοχλεί παραπάνω. Όταν την προηγούμενη εβδομάδα έλεγα πως δεν μας χαρίζεται τίποτα αυτό ακριβώς εννοώ. Σήμερα δεν κάναμε το κάτι παραπάνω όσο και να προσπαθήσαμε, δεν κάναμε το παραπάνω να βάλουμε το γκολ κι οδηγηθήκαμε εκεί. Δεν πειράζει όμως, δεν θέλουμε να μας χαριστεί τίποτα. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, πιστεύοντας στο στόχο που έχουμε θέσει και να κερδίζουμε μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον συνάδελφο.

Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν δέκα παιχνίδια που πολλά είναι πολύ δύσκολα και για τον σημερινό αντίπαλο και για τον Αιγινιακό και εμείς έχουμε κάποια δύσκολα παιχνίδια. Εννοείται πως το σημερινό παιχνίδι, αν θέλαμε να έχουμε περισσότερες πιθανότητες, έπρεπε να είχε τελειώσει με το επιθυμητό αποτέλεσμα. Κανένας όμως δεν μπορεί να στερήσει από αυτά τα παιδιά το θέλω και τη δουλειά που κάνουν μέσα στις προπονήσεις. Η δική μας η ομάδα κερδίζει κάτι πολύ δύσκολα και το κερδίζει εντός αυτού του γηπέδου που είναι κακό για εμάς. Σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο η δικιά μας η ομάδα θα ήταν διαφορετική. Το συζητάμε για Πανθεσσαλικό. Θα μιλήσουμε και πάλι με τη διοίκηση και θα δούμε. Δεν είναι απόφαση που παίρνει το αγωνιστικό κομμάτι».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις