Δώρο… προπονητή θέλουν να κάνουν στον ΑΟΤ οι παλαίμαχοί του – Το όνομα – έκπληξη!

Σε μία σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων του ΑΟ Τρίκαλα Στέφανος Πιάζας σε ό,τι έχει να κάνει με τον άνθρωπο που βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Ο κύριος Πιάζας επικοινώνησε με το γενικό αρχηγό της ομάδας, Ζήση Κατσαντώνη, λέγοντάς του ότι είναι προς όφελος της ομάδας να αναλάβει τη δεδομένη χρονική στιγμής ο Σάκης Θεοδοσιάδης την τεχνική της ηγεσίας, καθώς λόγω της εμπειρίας του, μπορεί ενδεχομένως να αποτρέψει τον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική.

Νωρίτερα, ο Πιάζας είχε μιλήσει και με τον ίδιο το Θεοδοσιάδη, ο οποίος κατ’ αρχήν έδειξε θετικός.

Να σημειωθεί πάντως, ότι ακόμη και αν προχωρήσει η συγκεκριμένη κίνηση, θα πρέπει να βρεθούν τα χρήματα για τη μισθοδοσία του Θεοδοσιάδη, καθώς ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Ηλίας Αϊβαζόγλου ήταν ξεκάθαρος όσον αφορά το ποια έξοδα θα καλύψει μέχρι το τέλος της σεζόν και σε αυτά δεν περιλαμβάνεται η πρόσληψη νέου προπονητή.

Η σχετική ανάρτηση του Στέφανου Πιάζα αναφέρει:

«Πήρα την πρωτοβουλία να μιλήσω με τόν γενικό αρχηγό της ομάδας του ΑΟΤ και να τον προτείνω να πάρει στην ομάδα τον Σάκη Θεοδοσιάδη με δύο συνεργάτες από τους παλαίμαχους. Η ομάδα θα γλιτώσει από τα πρόστιμα γύρω στις 40 χιλιάδες ευρώ μιας και έχει το δίπλωμα του προπονητή και ενδεχομένως να σώσει και την ομάδα στην κατηγορία»

Πηγή: trikalascore.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις