Ρεπό για Νίκη, δύο οι απουσίες για Καβάλα

????????????????????????????????????

Δεύτερη και τελευταία μέρα ρεπό για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, οι οποίοι, μετά από την νίκη τους κόντρα στον Θεσπρωτό, στη Νεάπολη, επικεντρώνονται στην προετοιμασία τους για την προσεχή αναμέτρηση, κόντρα στην Καβάλα, εκτός έδρας.

Οι ποδοσφαιριστές του Αλέκου Βοσνιάδη διανύουν ένα πολύ καλό αγωνιστικό “φεγγάρι” με σερί καλές εμφανίσεις κι αποτελέσματα κι άπαντες στο κυανόλευκο στρατόπεδο επιθυμούν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς. Απέναντί τους θα βρεθεί ακόμα μία ομάδα που διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία και διαθέτει ισχυρότατο βαθμολογικό κίνητρο, την Καβάλα, η οποία “μεταμορφώθηκε”, κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, και διεκδικεί με αξιώσεις την διατήρησή της στη Super League 2 και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Δεδομένα εκτός πλάνων του τεχνικού τιμ της Νίκης θα είναι ο Βαγγέλης Ανδρέου, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς και ο Παύλος Κυριακίδης που συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες, στο ματς με τον Θεσπρωτό, και θα εκτίσει μία από τις δύο αγωνιστικές ποινής του στο προσεχές παιχνίδι. Αντίθετα, κανονικά στη διάθεση του Αλέκου Βοσνιάδη και 100% ετοιμοπόλεμοι θα είναι, ύστερα από αρκετό καιρό, οι Χρήστος Γρομητσάρης και Αντόνιο Ροχάνο που έχουν αναρρώσει πλήρως από τους τραυματισμούς τους και, μάλιστα, πήραν χρόνο συμμετοχής, έστω και λίγο, στο ματς με τον Θεσπρωτό. Παράλληλα, θα επιστρέψουν κι από την τιμωρία τους οι Παναγιωτίδης και Βασιλείου, οι οποίοι απουσίασαν από το προηγούμενο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις