Ολυμπιακός Βόλου: Πίστη για νίκη κόντρα στους πρωτοπόρους (pregame)

Με στόχο ακόμα μία αγωνιστική υπέρβαση, ύστερα από τη νίκη του επί της Ξάνθης, το περασμένο Σάββατο, ο Ολυμπιακός Βόλου φιλοξενεί σήμερα το μεσημέρι (16/3, 15:00) την πρωτοπόρο Βέροια, για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της 20ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ο Τίμος Καβακάς δεν μπορεί να υπολογίζει στους Στάμου, Παπακώστα (τιμωρημένοι), Κόκα (τραυματίας), Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Ασαμόα, Φουρίκη, Ρηγόπουλο και Πέλκα, με την 20μελη “ερυθρόλευκη” αποστολή να αποτελείται από τους: Βούγιοβιτς, Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης,, Κόλα, Κόμνος, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Νάνι, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Σκοπελίτης, Χατζής.

Η Βέροια

Η Βέροια ήρθε, με στόχο το “τρίποντο” στον Βόλο, σύμφωνα και με τις δηλώσεις αξιωματούχων της “Βασίλισσας του Βορρά”, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση, σε απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες της.

Εκτός πλάνων του Παύλου Δερμιτζάκη ο τιμωρημένος Σκόνδρας και οι Παπαχρήστος, Γιακουμάκης που ταλαιπωρούνται από μια μικρή ίωση. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι Παπαδόπουλος, Ισαακίδης, Μυστακίδης και Μπαϊντού. Αντίθετα επιστρέφουν οι Οικονόμου, Μαραγκός και Δημόπουλος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή είναι οι εξής: Βελλίδης, Τσιμόπουλος, Μούχαλης, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Δημόπουλος, Περδίκης, Τασιόπουλος, Πεταυράκης, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Μπλέτσας, Αλί Αντέμ, Κουατένγκ, Ορφανίδης, Μούργος, Πόζογλου, Καπνίδης, Φοφανά, Πασάς.

Διαιτητής

Ο διαιτητής Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ανδρέας Βλάχος από την ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής. Βοηθοί του είναι οι Αλέξανδρος Καραθανάσης και Θεόδωρος Γουρνιάς από την ίδια ΕΠΣ. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Παναγιώτης Καδδάς (Αχαΐας) και παρατηρητής ο Γιώργος Λιόλιος (Λάρισας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις