Στοίχημα: Παίρνει αποτέλεσμα η Λιλ

Δύο σημαντικά παιχνίδια για το Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει και σήμερα το κουπόνι οπαπ της Τετάρτης (16/03), με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ, ενώ η Λιλ φιλοξενεί την Τσέλσι. Από την αναμέτρηση του “Pierre – Mauroy” έρχεται η σημερινή μας πρόταση, την οποία μπορείτε να βρείτε στα Προγνωστικά Champions League

Αγώνας ρεβάνς για τη φάση των “16” του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λιλ να έχει δύσκολη αποστολή μετά την ήττα του πρώτου ματς με 2-0. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της άφησε βαθμούς στην έδρα της κόντρα στη Σεντ Ετιέν, με την οποία έμεινε στο 0-0 και ενώ είχαν προηγηθεί οι νίκες κόντρα σε Κλερμόν (4-0) και Λυών (0-1) για το πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητη στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ η εστία της παραβιάστηκε σε μόλις ένα απ’ αυτά.

Από την άλλη η Τσέλσι συνέχισε το νικηφόρο σερί της κόντρα στη Νιουκάστλ, της οποίας επικράτησε με 1-0 και πανηγύρισε έτσι την τέταρτη διαδοχική της νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, η Τσέλσι έβαλε τις βάσεις από το ματς του “Στάμφορντ Μπριτζ”, ωστόσο βρίσκεται σε… περίεργη κατάσταση εξαιτίας των κυρώσεων που αντιμετωπίζει λόγω Αμπράμοβιτς και δεν μπορεί να μείνει ανεπηρέαστη. Αυτά τα προβλήματα θέλει να εκμεταλλευτεί απόψε η Λιλ, που θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από τους πρωταθλητές Ευρώπης και δείχνει ικανή να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις