Βόλος: 61χρονος “μαύρισε” τους γείτονές του στο ξύλο

Σε 15 μήνες με αναστολή καταδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο ένας 61χρονος από το Βόλο καθώς επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι γειτόνων του.

Στις 31 Μαρτίου του 2020, ένας 61χρονος επιτέθηκε σε μια 46χρονη γειτόνισσά του στην είσοδο της πολυκατοικίας στο κέντρο του Βόλου. Αφού την “κόλλησε” στον τοίχο, της έριξε αγκωνιές στο πρόσωπο, την πέταξε στα εξωτερικά κάγκελα τραυματίζοντάς την στα χέρια και στη συνέχεια της πήρε το κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια, ο 61χρονος επιτέθηκε στον 49χρονο άνδρα της σπρώχνωντάς τον στα σκαλιά της εισόδου και τον χτυπούσε στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματός του ενώ στη συνέχεια κατέστρεψε το κινητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε πως το επεισόδιο ξεκίνησε όταν η 46χρονη επιτέθηκε φραστικά στη σύζυγό του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο γείτονες είχαν διαφορές καθώς για 18 μήνες ο 61χρονος φέρεται να ενοχλούνταν από το θόρυβο που έκαναν ο 49χρονος και η 46χρονη όταν γυμνάζονταν. Μάλιστα, είχε αποστείλει εξώδικο στην εισαγγελία Βόλου. Ο 61χρονος παρενοχλούσε συχνά το ζευγάρι. Ανάμεσα σε άλλα επεισόδια , είχε επισκεφθεί μια ηλικιωμένη ένοικο του πρώτου ορόφου και να της είπε ότι ο 49χρονος είναι ψυχασθενής και πως εκείνη θα μείνει χωρίς θέρμανση γιατί δεν πληρώνει τα κοινόχρηστα. Λίγο καιρό μετά το συμβάν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ο 49χρονος και η 46χρονη έβγαλαν ειδική άδεια από την Πολιτική Προστασία και μετακόμισαν σε άλλη κατοικία.

Πηγή: radiovera

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις