Στον Παναθηναϊκό Β’ ο Λεωνίδας Μπίλης

Ευχαρίστησε τους πάντες στην Θύελλα Σαρακηνών ο Λεωνίδας Μπίλης και οδεύει προς  την δεύτερη ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός δέχθηκε κρούση από τους «πράσινους» ώστε να αναλάβει πόστο δίπλα στον Ισπανό, Χαβιέρ Βάθκεθ, λέγοντας μεταξύ άλλων πως «μια τέτοια πρόταση από τόσο ιστορική ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής τα τελευταία 24 χρόνια».

Δείτε την ανακοίνωση μετά την αποχώρηση του, παρακάτω:

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Θύελλας Σαρακηνών τον πρόεδρο Ηλία Αταλασίδη και την διοίκηση του, τους άμεσους συνεργάτες και βοηθούς μου Πέτρο Τόπκα κκαι Χρήστο Καρκαμάνη, τον φροντιστή Νίκο Νίκου, αλλά κυρίως τους ποδοσφαιριστές που γυρίσαμε μια πολύ δύσκολη βαθμολογικά κατάσταση και είμαστε σε θέση στα τελευταία 5 παιχνίδια να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής.

Μια μόνο ήττα και δυο ισοπαλίες στη έδρα μας και πολύ κρίσιμα διπλά εκτός έδρας δίνουν την ελπίδα ότι η ομάδα έχει τις δυνατότητες στο πολύ καλό πρόγραμμα που ακολουθεί να τερματίσει πάνω από την ζώνη.

Στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω την σεζόν αλλά μια τέτοια πρόταση από τόσο ιστορική ομάδα δεν μπορεί να περιμένει, όταν είσαι επαγγελματίας προπονητής τα τελευταία 24 χρόνια.

Εύχομαι στην Θύελλα τα καλύτερα για το μέλλον»

Προπονητής για τη Θύελλα Σαρακηνών θα αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Μπίλη και προπονητής τερματοφυλάκων, Χρήστος Καρκαμάνης (γνωστός από τη θητεία του σε Άρη και Ηρακλή) και ο γυμναστής της ομάδας Πέτρος Τόπκας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις