Στοίχημα: Έτοιμος να γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ

Σε ρυθμούς… ευρωπαϊκών διοργανώσεων κινούμαστε και σήμερα Πέμπτη (17/03), με τα παιχνίδια για το Γιουρόπα Λιγκ και το Κόνφερενς Λιγκ να ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα. Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Betarades.gr βρήκε την πρόταση που ξεχωρίζει από το κουπόνι, η οποία έρχεται από την αναμέτρηση Γάνδη – ΠΑΟΚ. Εσείς μπορείτε να βρείτε στο Betarades.gr Προγνωστικά Europa League αλλά και προγνωστικά για τα σημαντικότερα ματς της ημέρας.

Στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Γάνδης, έχοντας αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς. Οφείλει να δείξει κάτι πολύ καλύτερο συγκριτικά με το ματς της περασμένης εβδομάδας στην Τούμπα η Γάνδη, αν θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση. Φάνηκε μια ομάδα με πλάνο, έφτανε άνετα στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο από εκεί και έπειτα το απόλυτο «μηδέν». Της έλειψε η ποιότητα στην τελική απόφαση, στην τελική ενέργεια, δεν κατάφερε να βρει τις λύσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα του ΠΑΟΚ. Έχει κερδίσει τα 7/8 τελευταία παιχνίδια της για όλες τις διοργανώσεις, ενώ στο πρωτάθλημα Βελγίου βρίσκεται στην 5η θέση.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι και θέλει σήμερα να γράψει ιστορία. Επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα των πλέι οφ, έχει κερδίσει και τα τρία τελευταία ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Ο δικέφαλος έδειξε την περασμένη εβδομάδα ότι δε στερείται σε τίποτα της Γάνδης, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν έδωσε ούτε… μέτρο στον αντίπαλο και πήρε το προβάδισμα με το γκολ του Κούρτιτς. Είναι φαβορί για την πρόκριση, σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα, με το Χ2 να καλοπληρώνει.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.  

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις