Σε μία “κλωστή” το μέλλον των Τρικάλων

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηλίας Αϊβάζογλου σφίγγει, οικονομικά και άλλο την θηλιά με συνέπεια ο ΑΟ Τρίκαλα να περνάει πολύ δύσκολες στιγμές που πλήττουν πλέον με την αξιοπρέπεια παικτών και συλλόγου.

Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές και προπονητές ήταν μόνο η αρχή καθώς ακολούθησαν παρατηρητές αγώνων και γιατροί και δεν γνωρίζει κανείς μέχρι που θα συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται από τα εισιτήρια και την αγάπη του κόσμου ενώ τα γεύματα είναι προσφορά επιχειρήσεων.

Μάλιστα ο ΑΟΤ δεν μηδενίζεται γιατί 15-16χρονα παιδιά “τσαλακώνονται” στο πρωτάθλημα κ20 (σ.σ ούτε τα έξοδα μετακίνησης δεν έβαλε ο Αϊβάζογλου για την ομάδα νέων ενώ και το γεύμα των παικτών καλύφθηκε από την Λέσχη Φίλων ΑΟ Τρίκαλα). Πρωτόγνωρα πράγματα που δυστυχώς θα αφήσουν πολλά κουσούρια για την επόμενη μέρα με χιλιάδες ευρώ να συσσωρεύονται καθημερινά στην πλάτη των κυανέρυθρων (σ.σ μόνο τα δίπλωμα προπονητή κοστίζει 4000 ευρώ σε κάθε ματς).

ΥΓ. Από δω και πέρα φαίνεται να κόβονται και τα ξενοδοχεία στα εκτός έδρας ματς όπως επίσης και το φαγητό των ποδοσφαιριστών.

πηγή: goal – trikala

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις