Σιαμέτης: “Δίκαιο το σκορ με Θησέα, θέλουμε το νταμπλ”

?????????????????????????????????

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της χθεσινής (16/3) νίκης-πρόκρισης της ομάδας του, απέναντι στον Θησέα (5-1), για το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, πραγματοποίησε στο goalpost.gr, ο προπονητής του Πυράσου, Γιάννης Σιαμέτης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι:

“Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, διότι η ομάδα προερχόταν από ένα άσχημο αποτέλεσμα και μία κακή εμφάνιση, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για το πρωτάθλημα. Οπότε, πλην της δυσκολίας να αγωνιστείς με μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, είχαμε και την πίεση να διαχειριστούμε το ψυχολογικό βάρος της ήττας του Σαββάτου. Παρ’ όλα αυτά, οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι είναι μεγάλες προσωπικότητες, για το επίπεδο που αγωνιζόμαστε. Αυτό ήταν και το “κλειδί” για τη χθεσινή μας επιτυχία, μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να πάρουν μία προσωπική “ρεβάνς”, σε σχέση με την εμφάνισή τους, το περασμένο Σάββατο. Αγωνιστικά, το αποτέλεσμα θεωρώ πως ήταν δίκαιο. Είμαστε μία πολύ ποιοτική ομάδα κι έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ επικίνδυνοι στο “ανοικτό” γήπεδο. Σε παρόμοια παιχνίδια, έχουμε πετύχει ξανά τέσσερα και πέντε γκολ”.

Για τη συνέχεια της ομάδας της Νέας Αγχιάλου, σε πρωτάθλημα και κύπελλο:

“Είχαμε πει από την αρχή ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Το Κύπελλο είναι κι αυτό ένας στόχος, όμως, για εμάς, δε μας κοστίζει να τον κυνηγήσουμε, καθώς έχουμε και το απαραίτητο βάθος στο έμψυχο δυναμικό μας, για να το πράξουμε. Διαχειριζόμαστε ένα ρόστερ 25 ικανότατων ποδοσφαιριστών. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είχαμε τις δυσκολίες μας, κατά την προετοιμασία μας, καθώς είχαμε αρκετά κρούσματα κορωνοϊού, αλλά τώρα είμαστε απόλυτα πλήρεις. Θέλουμε να κερδίσουμε τα έξι παιχνίδια που μένουν στο πρωτάθλημα και να το κατακτήσουμε, αλλά και να πάρουμε και το Κύπελλο. Είναι, ουσιαστικά, δύο επιπλέον παιχνίδια, θέλουμε και το Κύπελλο πάρα πολύ και θα το διεκδικήσουμε, μέχρι το τέλος, προκειμένου να κάνουμε το νταμπλ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις