Τουτουντζόγλου: “Γιορτή του βολιώτικου αθλητισμού το Κυριακάτικο ντέρμπι”

Δηλώσεις, στην εκπομπή “Clasico” του ραδιοφωνικού σταθμού “Βόλος 986” παραχώρησε ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπης Τουτουντζόγλου.

Ο κ. Τουτουντζόγλου, αφού απένειμε τα εύσημα στους συνεργάτες του, τους προπονητές και τους αθλητές του τμήματος, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Μαγνησίας, σε επίπεδο Εφήβων, καθώς και για την πρώτη θέση στο πανθεσσαλικό πρωτάθλημα Κ-20, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την Κυριακή.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής:

“Το ντέρμπι της Κυριακής θα είναι μία γιορτή του βολιώτικου αθλητισμού, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Κάθε ομάδα, η Νίκη κι ο Ολυμπιακός, έχει την ιστορία και τον κόσμο της. Λέγαμε παλιότερα, όταν παρόμοια ντέρμπι γίνονταν σε τοπικό επίπεδο, πως αυτά τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται σε μεγαλύτερες κατηγορίες κι ήρθε η ώρα να γίνει κι αυτό. Ως Νίκη, σε αγωνιστικό επίπεδο, αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό, όπως οποιαδήποτε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι ο κόσμος που θα έρθει στο γήπεδο, να παρακολουθήσει μία αναμέτρηση, με ποιότητα αντάξια των ομάδων που βρίσκονται στο παρκέ.

Πάντα, τέτοια ματς προσελκύουν τον κόσμο να έρθει να τα παρακολουθήσει. Είναι ένα ματς, με πολλές ιδιαιτερότητες, με μεγάλο κίνητρο για παρακολούθηση. Τον τελευταίο καιρό, η παρουσία στα γήπεδα ήταν περιορισμένη, λόγω της πανδημίας, πλέον τα πράγματα “άνοιξαν” και θα δοθεί η ευκαιρία στους φιλάθλους να γεμίσουν, σχεδόν, το γήπεδο”.

Για το αγωνιστικό σκέλος και τις απουσίες της Νίκης:

“Αγωνιστικά, η ομάδα θα έχει δύο ελλείψεις. Ο Βερτζάγιας θα απουσιάσει, καθώς ταλαιπωρείται από ένα βαρύ διάστρεμμα που αποκόμισε στην Καρδίτσα, πριν μερικές εβδομάδες. Πρέπει να αγωνιστούμε χωρίς αυτόν, όπως γίνεται, έτσι κι αλλιώς, στα τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, εκτός πλάνων θα είναι ο Μπουσκολίτης, ο οποίος στρατεύτηκε”.

Τέλος, ο κ. Τουτουντζόγλου κατέληξε, αναφέροντας:

“Όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη, μέσω της οποίας θα εξασφαλίσουμε και την παραμονή μας στην κατηγορία. Θέλουμε να αποφύγουμε τις “παγίδες” των τελευταίων αγωνιστικών.

Καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο κατά γράμμα. Να είμαστε όλοι προσεκτικοί, να απολαύσουμε το παιχνίδι. Θέλουμε να είναι μία γιορτή, είμαστε φίλοι με όλους και αντίπαλοι μόνο για 40 λεπτά. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Να μείνει η αντιπαλότητα, σε αγωνιστικό επίπεδο, στο παρκέ, για δύο μόνο ώρες και τίποτα άλλο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις