Ολυμπιακός Βόλου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση


Μοιράσου το άρθρο

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου για τον θάνατο του Νεοκλή Παναγή, που διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας την περίοδο 1971-1975.

Αναλυτικά:

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου έχασε σήμερα ένα επίλεκτο μέλος της και μια εξέχουσα προσωπικότητα στην περιοχή της Μαγνησίας. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Νεοκλής Παναγής, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας για τέσσερα χρόνια, τη δεκαετία του ’70, τότε που ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής.

Υπήρξε αρχικά μέλος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου το 1970, με επικεφαλής πρόεδρο τον Αντώνη Δημώτσο και την επόμενη χρονιά μέλος της διοίκησης με πρόεδρο τον Β. Μαγκουρίτσα. Το 1971 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας, ως πρόεδρος του συλλόγου και αποτέλεσε τον διοικητικό ηγέτη του Ολυμπιακού Βόλου μέχρι το 1975, για να τον διαδεχθεί στη συνέχεια στην προεδρία ο Γιάννης Παπαγεωργίου.

Προπονητής, τότε, στην ομάδα ήταν ο αείμνηστος Αντώνης Γεωργιάδης, ενώ παίκτες του Ολυμπιακού ήταν, μεταξύ άλλων οι Λιάκος, Ζάμπας, Β. Καραΐσκος, Δ. Καραΐσκος, Βούλγαρης, Καϊμάκης, Τσουκνίδας, Πασχαλίδης, Σαρρής, Βαλαχάς, Γ. Τριχιάς, Παπαγιάννης, Ν. Μαλάκος, Ε. Μαλάκος, Σιγάλας, Βαλιανάτος.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κωνσταντίνο Αγοραστό και στην οικογένειά του (ο Νεοκλής Παναγής ήταν πεθερός του).

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο…

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις