Εκτός ο Τζιώρας, “αγωνία” για Βλαχομήτρο ενόψει Καβάλας

????????????????????????????????????

Χωρίς τον Χρήστο Τζιώρα, για ακόμα μία αναμέτρηση, θα παραταχθεί η Νίκη Βόλου, απέναντι στην Καβάλα, στην αναμέτρηση του “Ανθή Καραγιάννη”, το μεσημέρι της Κυριακής (20/3, 14:45).

Ο πολύπειρος επιθετικός των κυανόλευκων δεν κατάφερε, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς, ακολουθώντας, μόνιμα, ατομικό πρόγραμμα, με αποτέλεσμα να τεθεί “νοκ άουτ”, ενόψει του προσεχούς αγώνα.

Παράλληλα, την τελευταία στιγμή, θα κριθεί η συμμετοχή του Ανδρέα Βλαχομήτρου. Ο “Man of the Match” της αναμέτρηση με τον Θεσπρωτό, στην προπόνηση της Πέμπτης, αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στο δικέφαλο, με τον παίκτη, σήμερα Παρασκευή, να ακολουθεί, επίσης, ατομικό πρόγραμμα. Το αν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη κυανόλευκη αποστολή, το μεσημέρι του Σαββάτου, θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση της Νίκης, με την οποία θα ολοκληρωθεί και η προετοιμασία για τον ΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός πλάνων Αλέκου Βοσνιάδη θα είναι οι Ανδρέου και Κυριακίδης, που είναι τιμωρημένοι, ενώ στην αποστολή για Καβάλα δε θα είναι, δεδομένα, και ο Νάσης Στοΐνοβιτς, ο οποίος θα αγωνιστεί στο παιχνίδι της ομάδας Κ-20 της Νίκης, με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, το Σάββατο, στο “Παντελής Μαγουλάς” (19/3, 13:45).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις