Δεκαεπτά παίκτες συνεχίζουν στη Δάφνη

Μετά την πρόσληψη του Σταύρου Σταμπουλή για τη θέση του προπονητή και με δεδομένη την επιστροφή της Δάφνης στη φυσική της έδρα, το στάδιο της Νεάπολης, η διοίκηση του συλλόγου είχε επαφές με τους παίκτες που ήταν πέρυσι στην ομάδα.
Από αυτούς…

…συνεχίζουν τη νέα χρονιά 17 και είναι οι: Γιάννης Μπαρτζώκας, Χρήστος Αβλουγιάρης, Γιάννης Τσάτσος, Αποστόλης Κουλάκογλου, Κωνσταντίνος Δεμίρης, Φώτης Παπαδόπουλος, Γκέντιαν Τσένα, Μελέτης Γιούργας, Βαγγέλης Λάιος, Θανάσης Παγουρτζής, Στέργιος Καρακάνας, Κώστας Κούτσικος, Κώστας Κουτικλιάς, Δημήτρης Τσιβγιούρας, Γιώργος Φιλοσόγλου, Νίκος Χιώτης, Προκόπης Ευαγγελός.
Ελεύθεροι έμειναν οι Θόδωρος και Γιώργος Αράπης, Κώστας Παπαγακής, Κώστας Κανταράκιας, Δημήτρης Ζαγκαβιέρος, Βαγγέλης Σατραζέμης και Στέφανος Πριτσίνης.
Από κει και πέρα, ο Κώστας Πολυμερόπουλος είναι στρατιώτης (η διοίκηση του εύχεται καλή θητεία), ενώ λόγω τραυματισμού ο Γιάννης Πρωτούλης θα μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης. Λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα απέχει ο Άγγελος Γιαννόπουλος, ενώ εκτός θα είναι και ο Δημήτρης Στρούγγης που θέλει να προετοιμαστεί για τις Πανελλήνιες εξετάσεις.
Η διοίκηση κάνει προσπάθειες για τρεις ή τέσσερις μεταγραφές, ενώ θα γίνουν και δοκιμές νέων παικτών. Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια.
Η προετοιμασία θα αρχίσει στις 4 Αυγούστου. Τέλος, στην ομάδα φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα υποδομών υπό την επίβλεψη του Σταύρου Σταμπουλή. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας για θέματα μεταγραφών κι οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα υποδομών είναι: 6988760757 (Αθανάσιος Αγγελόπουλος), 6974561823 (Βασίλης Τσάτσος) και 6983181072 (Σωτήρης Γιούργας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις