Ξέρανε την Καρδίτσα στο 96’ η ΑΕΛ!

Στην Καρδίτσα η τρίτη του βαθμολογικού πίνακα, Αναγέννηση υποδέχθηκε την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΛ, σε μια αναμέτρηση που είχε έντονες συγκινήσεις και buzzer beater στο 96′!

Η ΑΕΛ μπήκε καλύτερα στην αναμέτρηση και μόλις στο 6ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Όγκμποε, ενώ στο 21′ ο Νικολιάς έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους «βυσσινί», με την αποβολή του Λαρέα στο 37′ να δυσκολεύει ακόμη περισσότερο το έργο των γηπεδούχων.

Το αριθμητικό μειονέκτημα, ωστόσο δεν πτόησε τους παίκτες της Αναγέννησης που με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν διαστάσεις θρίλερ στην αναμέτρηση, αφού στο 73′ ο Πλέγας μείωσε σε 1-2, ενώ στο 88′ ο Μπαντιμπαγκά έφερε την αναμέτρηση στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Την ώρα που όλα έδειχναν ότι η ΑΕΛ θα αφήσει δύο βαθμούς στην Καρδίτσα, ήρθε ο Σπύρος Γλυνός να λυτρώσει την ομάδα του και στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε με σουτ το τελικό 2-3!

Αναγέννηση Καρδίτσας (Τσακμακίδης): Γκέκας, Καρανίκας (39′ Κουτρομάνος), Γκόλιας (81′ Πολίτης), Λαρρέα, Σταμόπουλος, Δημούτσος (39′ Γκίνη), Λαγός, Πλέγας, Μπενγκόα (59′ Μπαντιμπανγκά), Μπραμπίγια (81′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης.

ΑΕΛ (Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Θ. Παπαγεωργίου, Αμπούντ Ομάρ, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου (81′ Μιλτιάδης), Όγκμποε, Νικολιάς (53′ Γλυνός), Μαυριάς (90′ Τσουμάνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις