Επιστροφή στη δράση για τη F1 – Επιστροφή και για την Ferari με pole position! (video)

Ένας εξαιρετικός Σαρλ Λεκλέρ, έριξε την σκόνη της ερήμου του Μπαχρέιν και με τρομερή εμφάνιση, πήρε την pole position στο πρώτο Grand Prix της σεζόν, δείχνοντας ότι η Ferari… πετάει!

Την 10η pole position στην καριέρα του πήρε ο Σαρλ Λεκλέρ στο πρώτο Grand Prix της σεζόν στο Μπαχρέιν, με την Ferrari να κλέβει την παράσταση στην νέα εποχή της Formula 1. Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari έκανε τον καλύτερο χρόνο και έτσι άφησε πίσω του, τον πρωταθλητή της περασμένης σεζόν Μαξ Φερστάπεν.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ 

Ο Λεκλέρ έκανε χρόνο 1:30.558, με τον Ολλανδό να ακολουθεί με 1:30.681. Στην 3η θέση κατέλαβε το ο 2ος πιλότος της Ferrari, Κάρλος Σάινθ, όπου ολοκλήρωσε τις κατατακτήριες δοκιμές με μικρή διαφορά από τον πιλότο της Red Bull, καθώς έκανε χρόνο 1:30.687. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Σέρχιο Πέρεθ με χρόνο 1:30.921.

Έκπληξη αυτού του πρώτου Grand Prix είναι η κακή επίδοση που είχαν τα μονοθέσια της Mercedes, καθώς ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Λουίς Χάμιλτον, ολοκλήρωσε στην 5η θέση των κατατακτήριων με χρόνο 1:31.238 και ο συμπαίκτης του Τζορτζ Ράσελ, που βρέθηκε στην 9η θέση με χρόνο 1:32.216

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις