Θαύμα! Ξαφνικά οι δέκα απουσίες της Καβάλας έγιναν δύο…

Απορίας άξιο ήταν το γεγονός πως η ΠΑΕ Καβάλα από τη Δευτέρα (14/03) το πρωί είχε προεξοφλήσει την απουσία δέκα ποδοσφαιριστών από το παιχνίδι με τη Νίκη  Βόλου.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της Καβάλας ήταν η εξής:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στη Νίκη Βόλου, δε θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή οι παρακάτω ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών και τιμωριών: Patrick Ebert, Απόστολος Στικας, Milos Spasic, Bogdan Stamenkovic, Γιάννης Καζαντζίδης, Νίκος Σαμπανίδης, Dino Musija, Δημήτρης Θωμαΐδης, Sunday Alimi, Yannis Ammour»

Κι αν για τους Έμπερτ και Καζαντζίδη ήταν δεδομένη η απουσία, καθώς είχαν δηλωθεί να εκτίσουν την ποινή λόγω καρτών στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, για τους υπόλοιπους το ερωτηματικό παρέμενε μέχρι σήμερα… καθώς το σημερινό ρεπορτάζ της καβαλιώτικης εφημερίδας «Πρωϊνή» δίνει απαντήσεις όσον αφορά την «αποδεκατισμένη» ομάδα της Καβάλας. Σύμφωνα με αυτό εκτός των δύο δεδομένων απουσιών λόγω καρτών, όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Αλεξάντερ Νούρι.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του proininews.gr:

«Να επιστρέψει στις νίκες μετά από περίπου 1 μήνα θέλει ο ΑΟΚ απέναντι στη Νίκη Βόλου, στο αυριανό παιχνίδι στο «Ανθή Καραγιάννη», το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:45. Επιτακτική ανάγκη η κατάκτηση των 3 βαθμών στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί και οι σίγουροι απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Έμπερτ και Καζαντζίδης. Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά λόγω της ίωσης που ταλαιπώρησε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα, όλη την εβδομάδα αλλά και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Αριδαία.

Τερματοφύλακας πάντως θα είναι ο Κυρίτσης ενώ δεξιά στη θέση του τιμωρημένου Καζαντζίδη, ίσως παίξει βασικός ο Καραγιάννης. Αριστερά ο Σπάσιτς αν είναι έτοιμος, ενώ στο κέντρο της άμυνας ο Στίκας και ένας από τους Πανουργιά- Αρμάλας. Στη μεσαία γραμμή ο Θωμαΐδης μάλλον πρέπει να θεωρείται σίγουρος ενώ βασικός ίσως ξεκινήσει ο Μπελεβώνης. Αν παίξει από την αρχή ο Σαμπανίδης, τότε ο Καϊούμπι ίσως βρεθεί ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πλάγια σίγουρος ο Σταμένκοβιτς ενώ θέση διεκδικούν ο Αμμούρ με τον Αλίμι.

Η Νίκη Βόλου θεωρείται μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Έρχεται στην Καβάλα χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό άγχος. Προέρχεται από νίκη κόντρα στον Θεσπρωτό στην έδρα της με 3-1. Στη Νίκη Βόλου αγωνίζεται ο Μανώλης Αλιατίδης ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΚ την περίοδο 2017-2018 στη Γ` Εθνική, με προπονητή τον Κώστα Ανυφαντάκη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις