Β’ Ε.Π.Σ.Θ.: Το ταμείο για την 15η αγωνιστική

Άλλη μία αγωνιστική τελείωσε για την Β’ κατηγόρια και το goalpost.gr σας παρουσιάζει όλα τα ματς που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε σχολιάζοντάς τα ένα προς ένα.

Σάββατο 27/2

Ακρόπολη – Εθνικός 1-0

Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά, η πρωτοπόρος Ακρόπολη κατάφερε τελικά να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Εθνικού, με τον ίδιο σκόρερ όπως και στο ματς του α’ γύρου. Ο Α. Τσούτσας σε γκολ καρμπόν λοιπόν (από στημένη φάση) έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του στο 88’ και διατήρησε έτσι την Ακρόπολη στο ρετιρέ του ομίλου και μάλιστα στο +2 από τον 2ο Παγασητικό. Την ερχόμενη αγωνιστική, η ομάδα του Β. Τάχου ταξιδεύει στην Γατζέα για να αγωνιστεί στο πλαστικό με τον Κένταυρο Ν.Π. και θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Παγασητικού ανοίγοντας την διαφορά ακόμη περισσότερο. Όσον αφορά τους κιτρινόμαυρους του Εθνικού, που πάλεψαν αλλά στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν βαθμό από το ματς, παρέμειναν στους 22 βαθμούς και είδαν τους Ανθ. Γαζή και Τοξότη να τους προσπερνούν ρίχνοντας τους στην 6η θέση. Την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Π. Ζουρδουμπά τίθενται αντιμέτωπη εντός έδρας με τον Ελευθεριακό.

Ν.Α. Νίκης – Ελευθεριακός 5-1

“Νίκη πέντε αστέρων” θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για την εμφάνιση αλλά και το τελικό σκορ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η ομάδα του Τ. Παρισσάκη για ακόμη μια αγωνιστική έκανε γεμάτη εμφάνιση, δικαιώνοντας όλους εκείνους που μιλούν για μια τόσο ταλαντούχα ομάδα. Με την νίκη τους αυτή οι Νέοι Αθλητές συνέχισαν το κυνήγι του Παγασητικού, παραμένοντας το -8 και την ερχόμενη αγωνιστική που ταξιδεύουν στα Λεχώνια θέλουν να εκμεταλλευτούν το ρεπό του Παγασητικού και να μειώσουν την διαφορά. Όσον αφορά τώρα τον αξιόμαχο Ελευθεριακό που δεν κατάφερε να πάρει κάτι από την συγκεκριμένη αναμέτρηση παραμένοντας στους 5 βαθμούς, την ερχόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκ νέου εκτός έδρας με τον Εθνικό.

Τοξότης – Αργοναύτες 2-1

Έστω και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Τοξότης πήρε το τρίποντο και έφτασε στην 5η θέση με 23 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική η ομάδα του Θ. Χρυσοχού ταξιδεύει στην Πορταριά για να φιλοξενηθεί από την Μακρυνίτσα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ενώ οι Αργοναύτες, παρέμειναν στους 13 βαθμούς και σίγουρα υπάρχει μια πικρία για την ήττα και τον τρόπο που ήρθε. Την ερχόμενη αγωνιστική θα υποδεχθούν την Δύναμις και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.  

Μακρυνίτσα – Ανθ. Γαζής 1-4

Με μια γεμάτη εμφάνιση ο Ανθ. Γαζής έφυγε από την Πορταριά και ουσιαστικά πάτησε στην 4η θέση μετά και την ήττα του Εθνικού φτάνοντας στους 24 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική που φιλοξενούν τον Ιάσων Άλλης Μεριάς θα ψάξει άλλη μια νίκη για να εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα της κατηγορίας. Όσον αφορα τώρα την Μακρυνίτσα, που παρέμεινε στους 18 βαθμούς, την ερχόμενη αγωνιστική αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας αυτή την φορά με τον Τοξότη και θέλουν όλοι στο στρατόπεδο της ομάδας, την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Κυριακή 28/2

Παγασητικός – Ε.Λ. Νηλέας 5-0

Με ακόμη μια γεμάτη εμφάνιση η ομάδα του Θ. Ανδρουτσόπουλου, έκανε το καθήκον της και συνέχισε την διατήρηση του -2 από το κυνήγι της πρωτοπόρου Ακρόπολης. Την ερχόμενη αγωνιστική ο Παγασητικός δεν θα αγωνιστεί μιας και έχει το καθιερωμένο ρεπό και σίγουρα ελπίζει σε κάποιο “δώρο” του Κένταυρου Ν.Π. κόντρα στην ομάδα του Σέσκλου για να μη διευρυνθεί η διαφορά στο +5. Ενώ από την άλλη πλευρά η ομάδα των Λεχωνίων, που παρέμεινε ουραγός με 4 βαθμούς συγκομιδή, η ερχόμενη αγωνιστική θα τους βρει αντιμέτωπους εντός έδρας, με τους Ν.Α. Νίκης.  

Ι.Α. Μεριάς – Κένταυρος Ν.Π. 3-1

Άλλη μια νίκη για τον Ιάσων κόντρα στην ομάδα του Κενταύρου Ν.Π. με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία, φτάνοντας έτσι τους 21 βαθμούς και την ερχόμενη αγωνιστική ταξιδεύουν στην Γατζέα για να αντιμετωπίσουν τον Ανθ. Γαζή. Ενώ για την ομάδα του Κενταύρου, που παρέμεινε στους 10 βαθμούς, ματς της ερχόμενης αγωνιστικής είναι ακόμη πιο δύσκολο μιας και τίθενται αντιμέτωπη εντός με την πρωτοπόρο Ακρόπολη.

Ρεπορτάζ: Βαλάντης Τάμπας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις