Αποφασισμένοι για νίκη στον τελικό με Θεσπρωτό (pregame)

Τον πρώτο από δέκα τελικούς θα δώσει σήμερα (20/03, 14:45) ο Ολυμπιακός Βόλου στην προσπάθειά του να σώσει την κατηγορία. Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται από το Σάββατο στην Ηγουμενίτσα όπου σήμερα θα αντιμετωπίσουν τον Θεσπρωτό σ’ ένα ματς …έξι πόντων καθώς το συγκρότημα του Χουάν Ραμόν Ρότσα παλεύει, επίσης, για τη σωτηρία όντας όμως σε πλεονεκτική θέση. Συγκεκριμένα η ομάδα της Θεσπρωτίας βρίσκεται στη 10η θέση με 24 βαθμούς έναντι του 16ου Ολυμπιακού Βόλου με 19 βαθμούς κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να γυρίσουν στον Βόλο έχοντας στις αποσκευές τους, τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα τους δώσει μεγάλη βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση. Στην αποστολή μετέχουν 20 ποδοσφαιριστές που είναι οι εξής: Κότος, Ντιαμπί, Ντος Σάντος, Φιλίποβιτς, Μάνγκα, Σιαφά, Βούγιοβιτς, Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης, Γραικός, Κατσούκης,, Κόλα, Κουντουριώτης, Μαρκοπουλιώτης, Ξενοδόχοβ, Ξύδας, Παπακώστας, Σκοπελίτης, Στάμου Χατζής. Εκτός έμειναν οι Κόκας, Κωνσταντίνου, Μανάφοφ, Ασαμόα, Κόμνος, Νάνι, Φουρίκης, Ρηγόπουλος και Πέλκας.

Χωρίς τρεις ο Θεσπρωτός

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα δεν θα έχει στη διάθεσή του δύο ποδοσφαιριστές που στο ματς με τη Νίκη Βόλου είχαν φανέλα βασικού. Πρόκειται για τον Στεργίου, που ήταν και ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των κιτρινόμαυρων στη Νεάπολη, τον Αλέξις Γκάνσιερ και τον τραυματία Σταυρίδη. Αντιθέτως στη διάθεση του Αργεντινού προπονητή τέθηκε ο Πατσέκο που αποθεραπεύτηκε.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου ήταν οι εξής: Κίναλης, Βασιλάκης, Γώγος, Γκάνσιερ, Νταλέσιο, Στεργίου (58’ Ζιώγας), Ρομέρο (70’ Ραμίρεζ), Κωνσταντίνου, Μπονίγια (70’ Σαραντίδης), Βαταμίδης (58’ Γεωργούσης), Βαλέντε (46’ Δημήτρουλας)

Από την Ανατολική Αττική ο διαιτητής

Την αναμέτρηση ανάμεσα στον Θεσπρωτό και τον Ολυμπιακό Βόλου θα διευθύνει ο Αλέξανδρος Δραγάτης από την ΕΠΣ Ανατολική Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Αντώνης Κάλλης από την ίδια ΕΠΣ και Αχιλλέας Νίκζας από την ΕΠΣ Λάρισας. Τέταρτος διαιτητής ορίσθηκε ο Μιχάλης Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας) και παρατηρητής ο Νίκος Κούλιας (Κέρκυρας).

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις