Νίκη Β. – Ολυμπιακός Β.: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας (20/03, 5 μ.μ.)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, σήμερα στις 5 μ.μ., όπου Νίκη Βόλου και Ολυμπιακός Βόλου διασταυρώνουν τα ξίφη τους, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι έχοντας εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή τους στην κατηγορία, θέλουν τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο και θέλουν να δώσουν τη χαρά της νίκης στον κόσμο της ομάδας που αναμένεται να κατακλύσει σήμερα το Κλειστό της Νέας Ιωνίας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα καίγεται για το ροζ φύλλο αγώνα που θα του δώσει μεγάλο προβάδισμα στην υπόθεση της παραμονής. Ωστόσο άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο γνωρίζουν πως το έργο τους θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στη Νίκη Βόλου που θα έχει έκτο παίκτη, τον κόσμο της.

Το κάλεσμα της Νίκης στους φίλους της Νίκης και του βολιώτικου μπάσκετ

Έφτασε η στιγμή για το μεγάλο Βολιώτικο ντέρμπι! Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής 2021-2022 η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου.
Σε έναν αγώνα που θέλουμε να αποτελέσει μπασκετική γιορτή για την πόλη μας, την ερχόμενη Κυριακή (20/03, 17:00) η Νίκη Βόλου αγωνίζεται απέναντι στον συμπολίτη Ολυμπιακό σε ένα ματς με όλα τα χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι.
Προσκαλούμε τον κόσμο της ομάδας μας και τους φίλους του μπάσκετ στην πόλη μας να γεμίσουν το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Ιωνίας, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες και το τεχνικό μας επιτελείο, προκειμένου να φθάσουν στη νίκη.
Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…
* Η πρόσβαση των φιλάθλων θα γίνεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως αυτά ορίζονται από τις αντίστοιχες αρχές (75% επί της χωρητικότητας του γηπέδου, πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, υποχρεωτική χρήση μάσκας)
** Γενική είσοδος: 5 ευρώ (οικονομική ενίσχυση)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις