Επιτυχημένο τεστ για το πόλο της Νίκης

Την τιμή να συμμετέχει στο τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας Τ. Μαυρογιάννης-Ι. Μπαλαμπάνης στο ΕΑΚ Λάρισας το τριήμερο 26-28/02/2016 είχε το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου. Στο τουρνουά που αφορούσε ομάδες αντρών συμμετείχαν επίσης οι ομάδες του ΟΥΚ κ οι νέοι άνδρες του ΠΑΟΚ, αθλητές που αγωνίζονται στην Α1 κατηγορία ανδρών, και φυσικά η ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Μπλάνα με απολογισμό μια νίκη επί του ΟΥΚ με 8-6, μια ισοπαλία με τον Ν.Ο. Λάρισας με 9-9 και μια ήττα από τον ΠΑΟΚ με 10-8 άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι είναι σε πολύ κατάσταση ενόψει της πρώτης φάσης της Β’ Εθνικής κατηγορίας που είναι προγραμματισμένη για το τριήμερο 26-28 Μαρτίου. Πολύ θετικές εντυπώσεις άφησε το γεγονός ότι έπαιξαν σε όλους τους αγώνες, σκόραραν και είχαν πολύ θετική συμμετοχή 7 αθλητές από το τμήμα εφήβων, απόδειξη του πόσο σοβαρή δουλεία γίνεται στα τμήματα ακαδημιών της Νίκης Βόλου.

Ο προπονητής Δημήτρης Μπλάνας χρησιμοποίησε τους: Μητρούση, Δανιήλ, Αθανασιάδη, Τζαμτζή, Τάσιο, Παρασκευά, Καραγκούνη, Καρύδα, Γλούμη, Σπυρόπουλο, Παπαδόπουλο, Κανάκη, Καρτσάνα, Γκανάτσιο, Κόφφα. Στο περιθώριο της διοργάνωσης διεξήχθησαν φιλικά παιχνίδια ανάμεσα στις ομάδες μίνι παίδων κ προ-μίνι της Νίκης Βόλου κ του Ν.Ο. Λάρισας. Τα παιχνίδια αποτέλεσαν πρόγευμα πριν τους αγώνες των ανδρών και τα χαμογέλα των μικρών αθλητών έδειξαν το πόσο χαρήκαν την συμμετοχή τους.

 

12767298 555723277929922 1543466016 n

Για την ομάδα του μίνι παίδων ο Λαμπρός Καρύδας χρησιμοποίησε τους: Δαλίανη, Κουτσουνίδη, Καλλιμόπουλο, Τσίχλα Στρ., Τσίχλα Γ., Κοκκινακη, Εγνατιάδη Γ., Στεφάνου, Στέλλο Γ., Γκανάτσιο Γ., Κανατά, Κομνιανό, Βαφίνη ενώ για αυτή του προ-μίνι ο Γιώργος Αδαμάσογλου τους: Ρουμελίωτη Γρ., Σιγανό, Ρουμελιώτη Σ., Γλούμη Π., Κανάκη Χρ., Εγνατιάδη Θ., Εγνατιάδη Αλ., Στέλλο Β., Πουλαράκη, Παπουτσή, Βεστιάρη, Βερβερίδη, Καλλιμοπούλου και Τσιμπερίδη.

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου οφείλει να συγχαρεί την ομάδα του Ν.Ο. Λάρισας για την πρόσκληση και την άψογη διοργάνωση και της εύχεται καλή επιτυχία σε όλα τα πρωταθλήματα.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις