«Το όνειρό σας έχει Δράκο…»

Την έκπληξή της εκφράζει η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης για την ανακοίνωση της ΑΕ Καραϊσκάκης που αναφέρονταν σε κλίμα τρομοκρατίας στο μεταξύ τους παιχνίδι στο “Π. Μαγουλάς”. Στην ανακοίνωση – απάντηση η Διοίκηση της Νίκης αναιρεί ένα ένα τα όσα κατήγγειλαν οι φιλοξενούμενοι και κλείνει ως εξής: “Ζήστε το όνειρό σας (που έχει Δράκο), γιατί νομοτελειακά το τέλος τέτοιων ομάδων (χωρίς κόσμο-ιστορία) είναι προδιαγεγραμμένο, επιστρέφοντας εις τα εξ ων συνετέθησαν. Και όταν αυτό συμβεί να είστε βέβαιοι, ότι δεν θα λείψετε από το ελληνικό ποδόσφαιρο!”

Η ανακοίνωση:

 

“Έκπληκτοι ενημερωθήκαμε για τα όσα αναληθή και αβάσιμα υποστήριξε με ανακοίνωση της, ότι συνέβησαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα, η διοίκηση της ΄΄Α.Ε. Καραϊσκάκης΄΄ .

Αναληθώς αναφέρεται ότι υπήρξε κλίμα τρομοκρατίας στο γήπεδο. Αλήθεια υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά την άφιξη της ομάδας σας στο γήπεδο; Δεν ήταν ο πρόεδρος κ. Βούλγαρης και μέλη της διοίκησης μας μπροστά στο λεωφορείο, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην αποστολή σας;

Μετά το τέλος του αγώνα δεν ήταν πάλι ο πρόεδρος, αλλά και μέλη της διοίκησης που προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποχωρήσει η ομάδα σας από τον αγωνιστικό χώρο  χωρίς προβλήματα;

Ζητούμε συγγνώμη που δεν δημιουργήσαμε συνθήκες φιλικών αγώνων, όπως έχετε συνηθίσει κατά καιρούς να αγωνίζεστε σε άλλα γήπεδα καθ” όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά είχαμε χιλιάδες κόσμου στις κερκίδες που με πάθος έδωσε το δικό του χρώμα στον αγώνα και που ποτέ εσείς δεν θα έχετε τη χαρά να έχετε στο γήπεδό σας.

Μιλάτε για μονομερή εφαρμογή πειθαρχικού ελέγχου. Είναι φυσικό επακόλουθο μία ομάδα να ελέγχεται πειθαρχικά με κίτρινες κάρτες, όταν ο ρόλος της στο παιχνίδι είναι αμυντικός και ειδικά στο β΄ ημίχρονο εντελώς παθητικός, καθώς στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα, η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ. Ακόμα, όλοι είδαν ότι  κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδας σας ήταν οι ηθικοί αυτουργοί της έντασης που δημιουργήθηκε με το σφύριγμα της λήξης και οι οποίοι έμειναν ατιμώρητοι.

Αλήθεια ποια είναι η άποψή σας για τις δύο φάσεις πέναλτι που δεν δόθηκαν στην ομάδα μας στις καθυστερήσεις του αγώνα, όπως αποδεικνύεται από το σχετικό βίντεο;

Επειδή είστε νεόκοποι στον χώρο του ποδοσφαίρου, σας καλούμε να αρχίσετε να μαθαίνετε πώς παίζεται το ποδόσφαιρο εντός αγωνιστικών χώρων, από τα βασικά δηλαδή. Μάλιστα, αποδεικνύοντας την άποψη που έχετε για το ποδόσφαιρο  απειλήσατε πριν λίγο καιρό, ότι θα αποχωρήσετε από το πρωτάθλημα, διαμαρτυρόμενοι για την επιστροφή των (6) βαθμών, που είχαμε κατακτήσει με ιδρώτα στους αγωνιστικούς χώρους.

Ζήστε το όνειρό σας (που έχει Δράκο), γιατί νομοτελειακά το τέλος τέτοιων ομάδων (χωρίς κόσμο-ιστορία) είναι προδιαγεγραμμένο, επιστρέφοντας εις τα εξ ων συνετέθησαν. Και όταν αυτό συμβεί να είστε βέβαιοι, ότι δεν θα λείψετε από το ελληνικό ποδόσφαιρο!”