Σήμερα η συνάντηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με την ΕΕΑ

Αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου θα έχει σήμερα Τρίτη 1/3 στις 12 το μεσημέρι συνάντηση με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Παπαλάκη. Στον Ολυμπιακό θέλουν να υποβάλλουν στην ΕΕΑ μια σειρά από ερωτήματα που αφορούν την επόμενη μέρα του συλλόγου και ιδιαίτερα…

…το τι θα ισχύσει στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Θα υπάρξει μια πρώτη εικόνα για τις κινήσεις που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός, βάσει της νομοθεσίας που υπάρχει, προκειμένου να γνωρίζει τη διαδικασία, αλλά και τι γίνεται ακριβώς με τα δικαιολογητικά που θα απαιτηθούν για να πάρει η ομάδα πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, όταν θα έρθει η ώρα της επιστροφής στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Οι παράγοντες του Ερασιτέχνη δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα να έχει και άλλες επαφές και συζητήσεις με φορείς του ποδοσφαίρου, ενώ περιμένει και από την ΕΠΟ τη γνωμοδότηση για την κατηγορία που θα αγωνιστεί η ομάδα τη νέα χρονιά, αν υπάρχει υποχρεωτικός χρόνος συμμετοχής στην Γ’ Εθνική, αν θα αναβιώσουν χρέη – και αν ναι – σε ποιους και αν αυτά θα είναι άμεσα απαιτητά. Επίσης, υπάρχει και μια σειρά από διάφορα άλλα ερωτήματα για τα οποία ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου έχει ζητήσει, ως γνωστόν, από την ΕΠΟ να απαντήσει γραπτώς, για να υπάρξουν εξελίξεις στην ομάδα, όσον αφορά τα διοικητικά, την οργάνωση και λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις