«Έφτυναν, έβριζαν χυδαία και πετούσαν μπουκάλια…»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο ΑΟ Υπάτου κάνοντας λόγο για τριτοκοσμικές συνθήκες φιλοξενίας από τον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Αναλυτικά:

Τελικό αποτέλεσμα Αμβρυσσέας – ΑΟ Υπάτου 2-0 και ήττα για την ομάδα μας που σήμερα βρέθηκε σε κακή μέρα. Άλλωστε και οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό όμως που τουλάχιστον για εμάς είναι εκτός ποδοσφαίρου, είναι το τριτοκοσμικό κλίμα που δημιούργησαν κάποιοι ανεγκέφαλοι εγκάθετοι που βρίσκονταν παρανόμως πίσω απ’ τον πάγκο της ομάδας μας, φτύνοντας, βρίζοντας με χυδαίο τρόπο και πετώντας μπουκάλια στους τεχνικούς και τους ποδοσφαιριστές μας σε βαθμό που δεν μπορούσε ο προπονητής να δώσει εντολές στους ποδοσφαιριστές.

Αυτά λοιπόν τα κύμβαλα αλαλάζοντα που ωρύονταν στη «μητρική τους γλώσσα» θα πρέπει κάποια στιγμή να απομακρυνθούν από το χώρο και κάποτε να ισχύσουν οι κανόνες που απαγορεύουν στην κερκίδα φιλοξενούμενων να βρίσκονται φίλαθλοι του γηπεδούχου. Ήταν η χειρότερη «φιλοξενία» που έχουμε ζήσει στα 4 χρόνια της Γ’ Εθνικής.

Όσον αφορά τη συνέχεια, η ομάδα μας παραμένει πρώτη και συνεχίζει με το κεφάλι ψηλά, με την αξία της και την αγωνιστικότητα της να φτάσει μέχρι το τέλος και τότε θα κάνουμε ταμείο! Συνεχίζουμε δυνατά ομαδάρα!!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις