“Ασημένια” η Φλώρου της Νίκης στο πανελλήνιο ανωμάλου δρόμου

Μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας στίβου της Νίκης Βόλου Έφης Φλώρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου που διεξήχθη στο Μαρκόπουλο της Αθήνας το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου.

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 3.000 μ. κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου με χρόνο 10:40 με 87 συμμετοχές.

Αξίζει να τονίσουμε ότι την προηγούμενη ημέρα παρουσιάστηκε στην αθλήτρια έντονη ενόχληση στη μέση κατά την προπόνηση στο χώρο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος και μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου ήταν αβέβαιη η συμμετοχή της. Παρόλα αυτά επέδειξε μεγάλο πείσμα και κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Επίσης αξιόλογη παρουσία είχαν αθλητές και αθλήτριες του τμήματος Στίβου της Νίκης Βόλου σε ημερίδα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης με τρείς συμμετοχές. Αναλυτικά η Σταματίου Μαρία κατέκτησε την 1η θέση στα 60 μέτρα με επίδοση 8:07, η Κόκκαλη Κατερίνα τη 2η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5,21 μέτρα και ο Ασημακόπουλος Σταμάτης την 1η θέση στο τριπλούν με 11,00 μέτρα, αφήνοντας υποσχέσεις για επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν το καλοκαίρι.

Τις αποστολές συνόδευσαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι προπονητές Παρασκευόπουλος Παύλος και Βλαχάβας Απόστολος.