Χωρίς εκπλήξεις η τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ

ΠΥΡΑΣΟΣ - ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ

Δίχως τροποποιήσεις στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ολοκληρώθηκε η τρίτη αγωνιστική των πλέι-οφ της Α’ ΕΠΣΘ, με τους πρωτοπόρους να παίρνουν, εύκολα ή δύσκολα, αναμενόμενα “τρίποντα” και να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πύρασος κέρδισε την Ακρόπολη, εκτός έδρας, με 2-1, σε ένα παιχνίδι που οι Αγχιαλίτες δυσκολεύτηκαν, αλλά έκαμψαν, τελικώς, την αντίσταση της ομάδας του Σέσκλου. Σκόρερ για τους νικητές οι Μιχόπουλος (17′) και Οικονόμου με πέναλτι (74′), είχε ισοφαρίσει προς στιγμήν ο Τσουκάλης (42′) για τους γηπεδούχους.

Από κοντά, στο -4 από την κορυφή και την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη, παρέμεινε η Αγία Άννα που κέρδισε εύκολα τον Αλμυρό στην έδρα του, με 3-0. Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη οι Παπαδημητρίου (30′), Σέττος (57′) και Καλαμίδας (70′).

Ο Ρήγας πραγματοποίησε τη δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα των πλέι-οφ, κερδίζοντας, αυτήν τη φορά, τον Τοξότη, στο βοηθητικό του ΕΑΚ, με 3-1. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 10′ ο Γκίνη, με τους Βελεστινιώτες, στη συνέχεια, να “χτυπούν” τρεις φορές με Σταματίου (11′), Δημήτρη Αγροκώστα (34′) και Σουγκάρη με πέναλτι (89′).

Τέλος, ο Σαρακηνός “σκόρπισε” με 5-1 τον Αίαντα στον Πτελεό. Η ομάδα της Σούρπης προηγήθηκε με τον Αραπίτσα στο 5′, με τον σκόρερ των γηπεδούχων να αποβάλλεται, ένα τέταρτο αργότερα, για εξύβριση αντίπαλου ποδοσφαιριστή. Η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη “γύρισε” με εμφατικό τρόπο το ματς, πετυχαίνοντας πέντε τέρματα, μέχρι το τέλος. Σκόρερ ήταν οι οι Ράπτης (51’), Αραμπατζής (66’), Βαλωτής (77’), Αγγελής (82’), Λάμπρος Δημόπουλος (88’).

Ύστερα από τα παραπάνω αποτελέσματα, η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

Πύρασος 21
Aγία Άννα 17
Ρήγας Φεραίος 15
Σαρακηνός 14
Αίας Σούρπης 10
Τοξότης 9
Ακρόπολη 6
Γ.Σ.Αλμυρού 6

Για την επόμενη αγωνιστική του ειδικού πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, ο πρωτοπόρος Πύρασος θα αντιμετωπίσει, εντός έδρας, τον Τοξότη, η Αγία Άννα τον Αίαντα Σούρπης, εντός έδρας, ο Ρήγας Φεραίος την Ακρόπολη, στο Βελεστίνο και ο Σαρακηνός τον Αλμυρό, εντός έδρας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις