Ξύλο και διακοπή στο “GLORY 80” : Πολωνοί χούλιγκανς όρμησαν σε οπαδούς του Badr Hari

Απίστευτες σκηνές και διακοπή της διοργάνωση του ‘GLORY 80’ είχαμε πριν λίγα λεπτά εντός της Trixxo Arena στο Haselt του Βελγίου.

Όλα συνέβησαν μετά τον δεύτερο γύρο της μάχης ρεβάνς του Badr Hari με τον Arkadiusz Wrzosek.

Στον πρώτο γύρο ο Μαροκινός είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και τον κέρδισε. Στον δεύτερο όμως ο Wrzosek πήρε τα ηνία του ματς και με ένα εναέριο γόνατο κατέβασε νοκ ντάουν τον Hari που στο τέλος σώθηκε από το καμπανάκι .

Εκείνη την στιγμή και πριν μπούμε στον τρίτο γύρο, Πολωνοί χούλιγκαν που φορούσαν ομοιόμορφα τζιν χωρίς μπλούζα από πάνω, άρχισαν να πηδούν από την κερκίδα που βρίσκονταν συγκεντρωμένοι και να επιτίθονται σε φανς του Badr Hari, αλλά και σε άνδρες ασφαλείας του GLORY που ήταν περιμετρικά του ρινγκ.

Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν άγριες με ξυλοκοπήματα εκατέρωθεν και αρκετούς θεατές να τρέχουν να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από την πηγή των γεγονότων.

Πάμε τώρα στο παρασκήνιο που μας οδήγησε σε αυτή την έκρυθμη κατάσταση.

Σε επικοινωνία μας με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον προπονητή του ‘Ultra Fighters Gym’, που παρακολούθησε από πολύ κοντά όλο το event, μόνο τυχαία δεν οδηγηθήκαμε σε όλα αυτά τα γεγονότα.

Ο Hari με δηλώσεις του πριν το ματς είχε υποσχεθεί πως θα έβγαζε νοκ άουτ τον Wrzosek στην ρεβάνς. Από την μεριά του ο Πολωνός ανέφερε πως στον πρώτο αγώνα που κέρδισε τον Μαροκινό αισθανόταν μόνος του στο στάδιο και έτσι αυτή την φορά θα ήθελε να έχει περισσότερο την υποστήριξη των φανς.

Κάπως έτσι φανατικοί-χούλιγκαν της ομάδας Λέγκια Βαρσοβίας μετέβησαν από την Πολωνία στο Βέλγιο με πούλμαν για την διοργάνωση και βρέθηκαν όλοι μαζί στις κερκίδες ώστε να υποστηρίξουν τον αθλητή τους.

Την ώρα του ματς οι φανς του Badr Hari είχαν σηκωθεί όρθιοι κάτω από το ρινγκ για να βλέπουν τον αγώνα και να υποστηρίζουν τον Μαροκινό, κάτι που φυσικά δεν επιτρέπεται. Οι θεατές οφείλουν εκεί να είναι καθιστοί.

Πιθανότατα να έγιναν και κάποιες κινήσεις εκατέρωθεν προκλητικές ανάμεσα σε Πολωνούς και Μαροκινούς που είχαν ως αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα και να διαλυθεί το event.

Δείτε βίντεο από τα όσα έγιναν:

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις