Τρεις μεταγραφές και μία αποδέσμευση στον Θεσπρωτό

Ο Θεσπρωτός ανακοίνωσε την προσθήκη τριών ποδοσφαιριστών. Στην ομάδα της Ηγουμενίτσας θα συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές, Γιάννης Πολυχρονάκης, Γιώργος Βαγγελής και Ηλίας Σκάρπος, οι οποίοι αναμένεται να βοηθήσουν εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι παρελθόν από τον Θεσπρωτό αποτελεί ο τερματοφύλακας, Παναγιώτης Σαμπανίδης. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Παίκτης της ομάδας από την Ηγουμενίτσα είναι ο Γιάννης Πολυχρονάκης, που έπαιζε φέτος με τον ΠΑΣ Αχέρων στη Γ΄Εθνική. Ο 23χρονος μέσος αγωνιζόταν την περασμένη σεζόν Φωκικό, ενώ στο παιχνίδι με τον Δωτιέα πέρασε ως αλλαγή.
Στον Θεσπρωτό θα αγωνίζεται και ο νεαρός Γιώργος Βαγγελής, ο οποίος έπαιζε μέχρι σήμερα στο Θύαμι Καστρίου και τα προηγούμενα χρόνια φορούσε τις φανέλες των Λαδοχώρι και ΑΕ Λαμπανίτσας.
Επίσης, στο ρόστερ προστέθηκε και τερματοφύλακας Ηλίας Σκάρπος. Ο 21χρονος γκολκίπερ αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον Απόλλωνα Πάργας.
Τέλος, ο Θεσπρωτός ευχαριστεί τον τερματοφύλακα Παναγιώτη Σαμπανίδη για την παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις