Προγνωστικά Στοιχήματος: Στήριγμα η έδρα της Λας Πάλμας, επιλογές από Αγγλία

Μια γεμάτη ημέρα είναι η σημερινή, καθώς η δραστηριότητα είναι έντονη σε πολλές χώρες. Υπάρχει φουλ αγωνιστική δράση σε Ισπανία, Γερμανία και Ιταλία, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα Προγνωστικά Αγγλίας. Πάμε να δούμε τις προτάσεις του Betarades.gr.

Κερδίζει η Λας Πάλμας

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Λας Πάλμας – Χετάφε, όπου επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 2.09. Με όλα τα δεδομένα εις βάρος της ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή η Λας Πάλμας στο Εϊμπάρ, αλλά μάλλον τα προβλήματα την ατσάλωσαν και έφυγε με μία μεγάλη νίκη (την πρώτη εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα). Το νικηφόρο 0-1 έβαλε τέλος σε ένα σερί τριών διαδοχικών ηττών και έβγαλε τους νησιώτες από την επικίνδυνη ζώνη (ισοβαθμούν με πλεονέκτημα με τη 18η Χιχόν). Σήμερα οι γηπεδούχοι δίνουν ένα ματς… έξι πόντων, καθώς με ενδεχόμενο τρίποντο βάζουν από… κάτω τη Χετάφε (26-24 αυτή τη στιγμή) και αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη ψυχολογία στη μάχη της παραμονής. Στο 3-1-2 το σερί στα έξι τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, έχει επιτευχθεί όμως μόνο μία νίκη στα τέσσερα τελευταία εντός. Η Χετάφε, από την πλευρά της, ψάχνει ένα “ηλεκτροσόκ”, προκειμένου να βγει από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Για να είμαστε πιο ακριβείς, πρόκειται για μία… κινούμενη άμμο, η οποία την… τραβά προς τη ζώνη του υποβιβασμού. Μηδενική η συγκομιδή βαθμών για τους Μαδριλένους στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, δεν κατάφεραν καν να σκοράρουν στις τελευταίες πέντε. Μόνο ήττες στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς πρωταθλήματος, στα οποία η Χετάφε δέχθηκε από τρία γκολ. Ο κόουτς Εσκριμπά θέλησε να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας: “Η επόμενη νίκη μας έρχεται… όλο και πιο κοντά”. Δίνουμε προβάδισμα στη νίκη των γηπεδούχων.

Με το Over 2.5 στο Λούτον

Περνάμε στην Αγγλία, όπου θα επιλέξουμε το Over 2.5 γκολ στην αναμέτρηση Λούτον – Μόρκαμπ, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1.95. Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της προηγούμενης αγωνιστικής, η Λούτον κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από την έδρα της Γιόρκ, επικρατώντας με 2-3 της αντιπάλου της. Βρέθηκε δυο φορές μπροστά στο σκορ, με τη Γιόρκ να φτάνει στην ισοφάριση και τον Λι στις καθυστερήσεις να χαρίζει τη νίκη στη Λούτον. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη για τη Λούτον στο πρωτάθλημα, αλλά και η τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, με το συγκρότημα του Τζόουνς βρίσκεται σε καλό μομέντουμ. Θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ιδανικά το ντεφορμάρισμα της Μόρκαμ. Απ’ το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Μόρκαμ που γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα, αυτή τη φορά με 1-2 από την Καρλάιλ. Προβλημάτισε ξανά με την εμφάνιση της, βρέθηκε στο 27′ μπροστά στο σκορ, ωστόσο δεν μπόρεσε να “κλειδώσει” ένα θετικό αποτέλεσμα με την Καρλάιλ να κάνει την ανατροπή. Γνώρισε έτσι την τέταρτη σερί της ήττα στο πρωτάθλημα, όπου παρέμεινε συνολικά μακριά από τις επιτυχίες για ένατο σερί παιχνίδι. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν μόλις σε ένα παιχνίδι από τα τελευταία 14.

Παίρνει αποτέλεσμα η Τορκί

Συνεχίζουμε απ’ την αναμέτρηση Μάκλσφιλντ – Τορκί, όπου θα επιλέξουμε το Χ2 σε απόδοση 2.00. Τον πρώτο της βαθμό μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες κατάφερε να πάρει η Μάκλσφιλντ. Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Τζον Άσκι φιλοξένησε τη Ρέξαμ, η οποία ήθελε να μην ηττηθεί, έτσι ώστε να παραμείνει εντός πεντάδας. Μετά από ένα μέτριο αγωνιστικά παιχνίδι, οι δυο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, με αποτέλεσμα να αναδειχθούν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Με το βαθμό που απέσπασε, η Μάκλσφιλντ έδωσε συνέχεια στο αήττητο σερί της κόντρα στη Ρέξαμ, από την οποία δεν έχει ηττηθεί σε έξι εντός έδρας παιχνίδια, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες. Μετά από 34 παιχνίδια, εξακολουθεί να βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, με 48 βαθμούς, έναν λιγότερο από την Γουόκινγκ, η οποία έχει και ένα παιχνίδι περισσότερο. Η Τορκί, απ’ την άλλη, κατάφερε να “ξεκολλήσει” από τον πάτο της βαθμολογίας χάρη στις δυο σερί νίκες που σημείωσε κόντρα σε Μπόρχαμ (εκτός) και Γουέλινγκ (εντός). Στους 26 βαθμούς οι φιλοξενούμενοι έπειτα από 31 αγωνιστικές, άφησαν στο -2 την Κιντερμίνστερ, η οποία έχει και τέσσερα παιχνίδια περισσότερα. Έχει το μομέντουμ με το μέρος της η Τορκί, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στη δύσκολη έδρα της Μάκλσφιλντ.

Ντέρμπι στο Μόναχο

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας απ’ την αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Άλμπα Βερολίνου για το Eurocup, όπου θα επιλέξουμε το +7.5 των φιλοξενουμένων σε απόδοση 1.90. Τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων σε διάστημα δέκα ημερών σήμερα μετά το 67-65 τη Άλμπα στον τελικό Κυπέλλου, το 82-82 για το Eurocup και το 96-65 της Κυριακής για την Μπουντεσλίγκα. Το πιο σημαντικό παιχνίδι μέχρι σήμερα το έχει πάρει η Άλμπα κατακτώντας το Κύπελλο Γερμανίας και σήμερα είναι το δεύτερο σημαντικότερο ματς του δεκαημέρου. Λόγω του 82-82 του πρώτου αγώνα, ο νικητής θα πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Eurocup. O αγώνας δεν είναι τόσο εύκολος για την Μπάγερν όσο δείχνει το -7.5 που προσφέρεται σαν χάντικαπ απλά οι εταιρίες επηρεάστηκαν από το +31 της Κυριακής. Σε εκείνο το ματς, από πολύ νωρίς μόλις είδες ο κόουτς Ομπράντοβιτς της Άλμπα ότι η διαφορά ξεφεύγει είπε στους παίκτες του να μην ζοριστούν να «γυρίσουν» ματς που δεν «γυρίζει» και έτσι καταλήξαμε στην τόσο μεγάλη διαφορά. Άλλωστε ο επαναληπτικός του Eurocup διεξάγεται δύο ημέρες μετά τον αγώνα της Μπουντεσλίγκα οπότε σήμερα η πιο έτοιμη, η πιο «φρέσκια» ομάδα θα νικήσει. Επιλέγουμε την Άλμπα +7.5 γιατί σε ένα παιχνίδι DoorDie ο νικητής είναι πιθανό να κριθεί στο τέλος.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις