Κόνφερενς Λιγκ: Σενάριο για τελικό στην Ελλάδα!

Στις 25 Μαΐου είναι προγραμματισμένος να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Europa Conference League, με τον Αλβανό δημοσιογράφο, Ένο Σκάρτσο, να υποστηρίζει ότι το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τις δύο φιναλίστ δεν θα είναι η Arena Kombëtare.

Αν και ο τελικός έχει οριστεί να διεξαχθεί στα Τίρανα και στο στολίδι 22.500 θέσεων οι κυρώσεις της UEFA στην Αλβανία, εξαιτίας της υπόθεσης πολιτικών παρεμβάσεων στο αυτοδιοίκητο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αναμένεται να προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, όπως υποστήριξε ο ρεπόρτερ σε τηλεοπτική εκπομπή, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει πάρει την απόφαση να τιμωρήσει τη γειτονική χώρα, αφαιρώντας από εκείνη το χρίσμα του τελικού και μεταφέροντας το μεγάλο ποδοσφαιρικό event στην Αθήνα.

“Η UEFA θα έρθει με μια αυστηρή τιμωρία, πολύ αυστηρή. Με βάση τις πληροφορίες που έχω, ο τελικός αρχικά θα αφαιρεθεί και θα μεταφερθεί στην Αθήνα. Είναι σχεδόν 90% σίγουρο. Μετά θα έρθει η επόμενη τιμωρία για την Αλβανία”, ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι η Αθήνα είχε αποσυρθεί από τη διεκδίκηση, αν και θεωρείτο το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει τον τελικό και τελικά από την UEFA επιλέχθηκε η πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας.

Πηγή: sport24

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις