“Μπήκε” ο Τζιώρας, “πονάει” ακόμα ο Βλαχομήτρος, δύο ακόμα επιστροφές με Αλμωπό

Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας, για τους ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, το μεσημέρι της Τρίτης, που ξεκινούν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Σαββάτου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης είδε τον Χρήστο Τζιώρα να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσης, ύστερα από αρκετές εβδομάδες. Ο έμπειρος επιθετικός ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και προπονήθηκε μαζί με τους συμπαίκτες του, χωρίς πρόβλημα, δείχνοντας “ετοιμοπόλεμος”, ενόψει της προσεχούς αναμέτρησης. Από την άλλη, ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, ο οποίος αισθάνθηκε σφίξιμο στο δικέφαλο, στην προπόνηση της περασμένης Πέμπτης και δεν ταξίδεψε στην Καβάλα, το περασμένο Σαββατοκύριακο, έβγαλε μόνο ένα μέρος της προπόνησης, πραγματοποιώντας, σε κάποια σημεία, ατομικό πρόγραμμα.

Υπενθυμίζουμε πως, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου, επιστρέφουν στη διάθεση του κ. Βοσνιάδη οι Ανδρέου και Κυριακίδης. Ο πρώτος εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής που τον “βάραινε”, δεχόμενος τέσσερις κίτρινες κάρτες, ενώ ο δεύτερος θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, έχοντας δεχτεί επτά κίτρινες, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις