Παίκτες Ρόδου κατά διοίκησης: “Κοροϊδία, θα προβούμε σε δραστικά μέτρα”

Μοιράσου το άρθρο

Οι παίκτες της Π.Α.Ε. Ρόδος εξέδωσαν ανακοίνωση και κάνουν λόγο για αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς από τη διοίκηση!

Καυστική ανακοίνωση των παικτών της Π.Α.Ε. Ρόδος κατά της διοίκησης για την οποία αναφέρουν μη έντιμη και ειλικρινή συμπεριφορά, καθώς και κοροϊδία.

Αναλυτικά:

“Όλο αυτό το δύσκολο διάστημα της ομάδας μας, οι παίκτες που έχουμε απομείνει, δείξαμε με τη συμπεριφορά μας πίστη στην ιστορία και στους οπαδούς της ομάδας που υπηρετούμε. Δείξαμε σταθερότητα, υπομονή και ειλικρίνεια απέναντι στους προπονητές και στην διοίκηση και προσπαθήσαμε και προσπαθούμε πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας, βάζοντας πλάτη. Κανένας από εμάς δεν σκέφτηκε, αν και είχε την δυνατότητα, να κάνει προσφυγή. Από τη πλευρά της διοίκησης καθημερινές υποσχέσεις… Βιώνουμε συνεχώς την απογοήτευση και ένα αίσθημα κοροϊδίας και μη ειλικρινούς και έντιμης συμπεριφοράς… Σε κάθε μας συνάντηση υπάρχει διαβεβαίωση και συγκεκριμένες υποσχέσεις και κάθε φορά ό,τι μας υπόσχονται πέφτει στο κενό πανηγυρικά και αποδεικνύει ότι δεν αποτελούμε για αυτούς προτεραιότητα. Πλέον τα αποθέματα υπομονής μας έχουν τελειώσει και αν δεν βρεθεί άμεσα λύση,θα προβούμε σε πιο δραστικά μέτρα και τότε ας αναλογιστεί ο καθένας τις ευθύνες του.

Υ.Γ. Εμείς υποσχόμαστε να αγωνιζόμαστε με όλο μας το είναι σεβόμενοι την ιστορια της ομαδας. ΚΑΝΤΕ και εσείς το ίδιο μέσα από έντιμες και ειλικρινείς συμπεριφορές”.

Πηγή: 12sports

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις