Τσιόλκας: “Το συμβάν με τον Κωνσταντίνο δε μας άφησε να χαρούμε τη νίκη στο ντέρμπι”

Περί του τραυματισμού του φιλάθλου της Νίκης, Κωνσταντίνου, στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Ιωνίας, από ρίψη κροτίδας, τοποθετήθηκε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής μπάσκετ της Νίκης Βόλου, Δημήτρης Τσιόλκας, στην εκπομπή “Clasico” του “Βόλος 986”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το συμβάν με τον τραυματισμό του φίλου της Νίκης:

“Είχαμε ένα παιχνίδι νικηφόρο, το οποίο δεν μπορέσαμε να χαρούμε, διότι μάθαμε για το συμβάν με τον Κωνσταντίνο. Από τη Δευτέρα, και εγώ, και όλα τα παιδιά της Διοικούσας προσπαθούσαμε να μάθουμε τι έχει γίνει κι αν είναι καλά ο άνθρωπος. Ένας ανεγκέφαλος πέταξε μία κροτίδα σε ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ, δεν έχει ξαναγίνει. Εδώ στο Πανθεσσαλικό, ορισμένες φορές, πετάνε παρόμοιες κροτίδες κι ο θόρυβος ακούγεται ιδιαίτερα εκκωφαντικός, φανταστείτε τον άνθρωπο, που έσκασε ακριβώς δίπλα του”.

Παράλληλα, ο κ. Τσιόλκας πρόσθεσε τα εξής:

“Θέλω, επίσης, να θίξω ένα θέμα που το ξέρουν πάρα πολύ λίγοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ, ως Νίκη, τον κ. Ρούμπο, τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού. Στο τέλος του αγώνα, ένας φίλαθλος της Νίκης λιποθύμησε και φωνάζαμε για γιατρό. Ο κ. Ρούμπος ήρθε, βοήθησε αμέσως, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες, μετά ήρθε στο σημείο κι ο κ. Μιχάλης Μεϊκόπουλος, τους ευχαριστούμε πολύ που βοήθησαν το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας της Νίκης, κόντρα στον Έσπερο Λαμίας, λέγοντας:

“Κόντρα στον Έσπερο, θα αγωνιστούμε το Σάββατο, κι όχι την Κυριακή, λόγω κωλύματος στο γήπεδο της Λαμίας. Η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις