Αρσένος: “Κατά 90% εξασφαλίσαμε την παραμονή μας”

Δηλώσεις, σχετικά με την πορεία της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποίησε στην εκπομπή “Clasico” του “Βόλος 986”, ο προπονητής της Δήμητρας Ευξεινούπολης, κ. Στέλιος Αρσένος.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Δήμητρας στο πρωτάθλημα:

“Έχουμε το 4/4, στις τελευταίες αναμετρήσεις. Αντιμετωπίζουμε δυσκολίες, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πιστεύω, όμως, πως από τις τέσσερις ήττες μας, δεν άξιζε καμία η ομάδα, αν εξαιρέσω μία πολύ κακή εμφάνιση που κάναμε στον Παλαμά. Μετά από ένα κακό μας “φεγγάρι”, η ομάδα μας έδειξε την πραγματική αγωνιστική της ταυτότητα, κυριάρχησε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και πήραμε “ανάσα”, προκειμένου να τελειώσουμε τη χρονιά με αισιοδοξία και ηρεμία, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο πέφτουν πολλές ομάδες. Η Δήμητρα έδειξε χαρακτήρα”.

Για το αν το “διπλό” στο Κεραμίδι, πριν δύο εβδομάδες, ήταν καθοριστικό για την επίτευξη του στόχου της Δήμητρας:

“Όχι, δε θα το έλεγα. Ήταν ένα παιχνίδι που δικαιούμασταν βαθμό ή βαθμούς. Δικαίως, λοιπόν, έστω και στο 92′, πήραμε το τρίποντο που μας έδωσε ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, μέσω της οποίας κερδίσαμε και τη Φήκη, στη συνέχεια, μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία ήρθε, για τους δικούς της λόγους, να μας “κόψει” βαθμούς, αλλά κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε ακόμα μία νίκη. Αυτό το “τρίποντο” είναι σημαντικό βήμα για την παραμονή μας. Επαναλαμβάνω, λαμβάνουμε μέρος σε ένα δύσκολο κι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, βλέπουμε όλες τις ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις θετικά αποτελέσματα, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο”.

Για το αν η Δήμητρα, κατά τη γνώμη του, έχει ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία:

“Κατά 90% έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Ενδεχομένως, το Σαββατοκύριακο θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα”.

Για το αν γίνεται ήδη σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά:

“Όχι ακόμα. Να τελειώσει, με το καλό το πρωτάθλημα, και δε ξέρω. Οι διοικούντες της Δήμητρας έχουν κάνει σημαντικό αγώνα και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο κόσμος, επίσης, αγαπά κι ακολουθεί την ομάδα, πράγμα που δύσκολα συναντάς, σε αυτό το επίπεδο. Δεν έχει ειπωθεί κάτι ακόμα, να τελειώσει ήρεμα η χρονιά, να πετύχουμε τον στόχο μας και βλέπουμε”.

Για την προσεχή αναμέτρηση, με αντίπαλο την Ελασσόνα, εκτός έδρας:

“Δύσκολο παιχνίδι, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μας, τα παιδιά είναι δουλεμένα πολύ καλά. Ξέρουμε τι ζητάμε στον αγωνιστικό χώρο, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Απόντας θα είναι ο Αναστασίου, που συμπλήρωσε κάρτες”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις