Κοκκινάκης: “Πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά του Νηλέα”

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της πορείας της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ και την έναρξη των πλέι-οφ, πραγματοποίησε στην εκπομπή “Clasico” του “Βόλος 986”, ο προπονητής της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα, κ. Κυριάκος Κοκκινάκης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πορεία της ομάδας του, κατά τη φετινή σεζόν:

“Η χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ίσως δεν περιμέναμε να ήμασταν τόσο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα αποτελέσματα, εμείς ακολουθούμε τον δρόμο μας και πιστεύω ότι είναι υπερευχαριστημένοι και η διοίκηση, και οι ποδοσφαιριστές. Η άνοδος δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμάς, είχαμε πει πως προχωράμε κι αν έρθει κάτι καλό, θα το διεκδικήσουμε. Νομίζω πως οποιοσδήποτε αυτό θα σκεφτόταν, εξάλλου οι κατηγορίες αυτές είναι μικρές και το επίπεδο δεν είναι και το υψηλότερο. Εμείς είμαστε αρκετά καλά, μας “βγαίνει” ο πρωταθλητισμός κι εμείς τον ακολουθούμε”.

Για τη συνολική εικόνα του Νηλέα, τα τελευταία χρόνια:

“Γίνεται μία καλή προσπάθεια τα τελευταία χρόνια στον Νηλέα. Πρόπερσι ήμασταν στην τριάδα, πέρσι, πριν σταματήσουμε λόγω κορωνοϊού, ήμασταν ξανά πρώτοι και, αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα, πιστεύω ότι θα ανεβαίναμε κατηγορία, από την προηγούμενη χρονιά. Κάναμε καλές πορείες, αλλά δε μας άφησε η πανδημία να τις ολοκληρώσουμε και να δούμε πού θα ήμασταν. Πιστεύω φέτος πως η χρονιά είναι δικιά μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”.

Για την αναμέτρηση με την ΑΠΟΒ, στην πρεμιέρα της ομάδας των Λεχωνίων, στα πλέι-οφ:

“Δύσκολο παιχνίδι, γιατί, κατά 50%, θα κριθεί η άνοδος σε αυτό. Αν κερδίσουμε την ΑΠΟΒ, “ξεφεύγουμε” πέντε βαθμούς από τους συνδιεκδικητές μας. Αντιμετωπίζουμε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, θα έχουμε τουλάχιστον τέσσερις “δυνατές” απουσίες, βασικών παικτών μας. Ο Ασλάνογλου είναι τιμωρημένος, ο Τσουμάνης κι ο Αράμπογλου είναι τραυματίες και ο Κουβελάς, επίσης, θα απουσιάσει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ελπίζω ότι θα είμαστε καλά, έχουμε παίκτες που μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά κι αισιοδοξούμε”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις