Συγκλονιστικό βίντεο με πολίτη να σκοτώνει τρομοκράτη που είχε αφαιρέσει τη ζωή τεσσάρων ανθρώπων

Ένας Άραβας πολίτης του Ισραήλ είναι ο δράστης του μακελειού στην πόλη Μπερσεβά. Μαχαίρωσε και σκότωσε τουλάχιστον τέσσερις ανθρώπους στην πόλη του νοτίου Ισραήλ, προτού πέσει και ο ίδιος νεκρός από τις σφαίρες ενός περαστικού άνδρα.

Τον θάνατο του κατέγραψε η κάμερα και το βίντεο συγκλονίζει. Πρόκειται για μια από τις πλέον πολύνεκρες επιθέσεις στο Ισραήλ τα τελευταία χρόνια με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο δράστης ήταν «μοναχικός λύκος» και δεν σχετιζόταν με τρομοκρατικές ομάδες.

Ο δράστης ήταν ένας πρώην καθηγητής λυκείου που είχε φυλακιστεί με την κατηγορία ότι διατηρούσε δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος και ακραίους φονταμενταλιστές. «Φαίνεται ότι ήταν ένας μεμονωμένος τρομοκράτης» ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Έλι Λεβί στο τηλεοπτικό κανάλι Channel 13 TV.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

«Ένας πολίτης πήρε την πρωτοβουλία, τον πυροβόλησε και τον σκότωσε», πρόσθεσε. Η υπηρεσία ασθενοφόρων Magen David Adom ανέφερε ότι τρεις γυναίκες και ένα άνδρας ήταν τα θύματα του δράστη όταν τους επιτέθηκε σε ένα βενζινάδικο και σε ένα εμπορικό κέντρο. Τουλάχιστον άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και ο ένας από αυτούς είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η ένταση αυξάνεται στο Ισραήλ και τα Παλαιστινιακά Εδάφη όσο πλησιάζει ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού για τους μουσουλμάνους, μια περίοδος κατά την οποία και στο παρελθόν είχαν σημειωθεί βίαια επεισόδια. Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ και την κατεχόμενη Δυτική Όχθη έχουν γίνει πολλές επιθέσεις με μαχαίρι τις τελευταίες εβδομάδες και ορισμένοι από τους δράστες πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις.

πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις