«Ντράπηκε και η ντροπή»

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟ Τρίκαλα «Σακαφλιάδες» αναφέρουν όλα όσα διαδραματίζονται στην ομάδα.

Αναλυτικά:

«Ενώ οι καταστάσεις στην ομάδα μας είναι τριτοκοσμικές εξαιτίας της πολιτικής των Αϊβάζογλου, Σαμολαδά κι ενώ οι ποδοσφαιριστές βρίσκονται υπό εξαθλίωση όντας 3-4 μήνες απλήρωτοι, υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στην πόλη, στον οποίον αναφερθήκαμε και τις προάλλες, ο οποίος προσπαθεί για τους δικούς του προφανείς λόγους να κάνει το άσπρο μαύρο στην κοινή γνώμη μέσω του δημοσιογραφικού site που κατέχει .

Ενώ οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές έχουν θέμα διακοπής ρεύματος στα σπίτια τους, ενώ αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο εξώσεων κι ενώ τρώνε πολλές φορές από τις χορηγίες των καταστημάτων εστίασης της πόλης κι από τα τσιμπούσια που διοργανώνουν κατά καιρούς οι φίλαθλοι της ομάδας, υπάρχει στην πόλη ένας δημοσιογράφος που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και που δε σέβεται τον ιδρώτα τους.

Τη στιγμή που με περίσσιο θράσος ο ιδιοκτήτης μιας ανώνυμης εταιρείας ανακοινώνει δημόσια πως παύει την πληρωμή των εργαζόμενων του, τους οποίους μάλιστα τους χρωστάει μισθούς τριών και τεσσάρων μηνών φτάνοντας τους έτσι στην εξαθλίωση, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι λιποθυμούν κατά την διάρκεια της προπόνησης, τη στιγμή που οι εργαζόμενοι κάνουν έκκληση και πληρώνονται από τα εισιτήρια δηλαδή από τον κόσμο, υπάρχει στην πόλη ένας δημοσιογράφος που προκαλεί το κοινό αίσθημα με τα συνεχή προκλητικά και κατευθυνόμενα γραφόμενα του.

Εννοείται είμαστε υπέρ της ελευθερίας του λόγου και του διαλόγου (σε κάτι που δεν είναι υπέρ ο συγκεκριμένος κύριος) αλλά δε μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια σε αυτά που διαβάζουμε τελευταία.

Είμαστε με τον εργαζόμενο και όχι με τα αφεντικά! Δε νοείται εν έτει 2022 να υπάρχουν φωνές που να επικροτούν και να αναφέρουν ως δικαίωμα (!) του εργοδότη να μην πληρώνει τον εργαζόμενο του! Πού ζούμε;

Δηλαδή όλοι οι εργοδότες έχουν δικαίωμα με το έτσι θέλω κι επειδή έτσι γουστάρουν να μη πληρώνουν τους εργαζόμενους τους φτάνοντας τους στην εξαθλίωση!
Άραγε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου είναι ενήμερος ή τον βρίσκουν σύμφωνο αυτά τα γραφόμενα του μέλους του;

Σήμερα οι πρώτες πρόσφυγες έσκασαν και πολύ καλά έκαναν οι ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες εφόσον αυτή είναι η μόνη λύση για να πληρωθούν.

Συμπερασματικά, σε μια ανώνυμη εταιρεία και πιο συγκεκριμένα στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ ο ιδιοκτήτης του αποφασίζει να μη πληρώνει τους εργαζόμενους, οι εργαζόμενοι απευθύνουν έκκληση και πληρώνονται από τα εισιτήρια δηλαδή από τον κόσμο, ενώ ο ιδιοκτήτης του εισπράττει κανονικά τα τηλεοπτικά συμβόλαια και τα έσοδα από το στοίχημα! Και δεν έχει παρέμβει ακόμη η Πολιτεία; Η Super League 2; Ο ΠΣΑΠ;

Κάνουμε έκκληση προς όλους τους αρμόδιους φορείς να εστιάσουν σε όσα τραγικά συμβαίνουν στον Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ από τον ιδιοκτήτη του, τον γενικό διευθυντή του κι από το «πλυντήριο» που τους καλύπτει.
Κάνουμε γνωστό πως ο εν λόγω εκτός των άλλων διαφημίζει και αυτοκίνητα άλλης εταιρείας του ιδιοκτήτη στο site του…(βλ. σχόλια).

Ένα άτομο το οποίο δε διστάζει να τα βάζει με τον κόσμο της ομάδας και να δικαιολογεί τις μη πληρωμές των ποδοσφαιριστών εξαιτίας των αντιδράσεων του κόσμου της που βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να διαλύεται μέρα με τη μέρα.

Ένα άτομο που με σημερινό του άρθρο κάνει και υποδείξεις για το πότε θα πρέπει ή όχι να κάνουν οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές προσφυγή!

Ένα άτομο που δε πατάει το πόδι του στο γήπεδο μήνες τώρα εξαιτίας των δημοσιευμάτων του.

Τα σχόλια δικά σας.
Βαγγέλη σε αφήνουμε στην κρίση του Τρικαλινού λαού αλλά και του κόσμου που θα διαβάσει την ανακοίνωση αυτή σε όλη την Ελλάδα.
Δε βρέχει, μαζί με τον Ηλία και τον Νίκο φτύνουν κι εσένα μαζί!

Είσαι ο μόνος άνθρωπος στον πλανήτη που έκανε καταγγελία στην Αστυνομία για στοχοποίηση τη στιγμή που το μόνο που κάναμε ήταν απλά να κοινοποιήσουμε αυτούσια τα κείμενα σου με μόνο σχόλιο ότι ο Τρικαλινός λαός δεν ξεχνά.
Την επόμενη φορά πάρε τηλέφωνο τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ή τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη…

Τόλμησες ακόμα να κατηγορήσεις τον κόσμο ότι δεν στήριξε το όλο εγχείρημα, τον απλό κόσμο που βάζει και από το υστέρημα του για ζήσουν οι ποδοσφαιριστές αξιοπρεπώς.

Επίσης, λειτούργησες σαν δούρειος ίππος για την πίεση στον Ερασιτέχνη και την μετακύληση των ευθυνών του Ηλία και του Νίκου στη μεριά τους, την ίδια ώρα που η διοίκηση του Ερασιτέχνη παραχωρούσε αμούστακα παιδιά για να παίξουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της SL2 K-20 ; Λίγη τσίπα δεν έχεις πάνω σου; Ντράπηκε και η ντροπή πλέον με την λυσσαλέα προσπάθεια ξεπλύματος των αμαρτιών της ΠΑΕ μέσω των καθημερινών κειμένων σου.

Τέλος, έφτασες σε σημείο να λησμονείς τον Λάλα και να απειλείς ότι θα κόψει το γήπεδο σε Τρικαλινούς που παρακολουθούν χρόνια τον ΑΟΤ, το γήπεδο που έχεις να δεις εσύ ο ίδιος μήνες.

Υ.Γ. 1. Άραγε η έγκριτη καθημερινή εφημερίδα ΕΡΕΥΝΑ καθώς και η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμου ΤV10 που αναδημοσιεύουν αυτούσια τα κείμενα του, ενστερνίζονται τις απόψεις του για τον τρικαλινό λαό;

Υ.Γ. 2. Η παρούσα ανακοίνωση μας θα κοινοποιηθεί και μέσω email στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών»

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις