Ικανοποίηση στον Ερασιτέχνη από τις επαφές με ΕΠΟ και ΕΕΑ

Θετικά ήταν τα μηνύματα για το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου στη συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Νίκο Τσεκούρα, με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και τον πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Παπαλάκη, εκπροσώπους της ΕΠΟ, αλλά και με τους νομικούς στους οποίους έχει αναθέσει…

…ο Ερασιτέχνης την υπόθεση.
Οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη δεν θέλησαν να ανοίξουν τα «χαρτιά» τους και να μπουν σε λεπτομέρειες, όσον αφορά τις συναντήσεις που είχαν, ωστόσο, εξέφρασαν την αισιοδοξία τους, πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική χωρίς να κουβαλάει χρέη του παρελθόντος, στην περίπτωση που ανέβει άμεσα στη Football League. Το κλίμα ήταν πολύ καλό, καλύτερο από εκείνο που είχαν συναντήσει οι παράγοντες του Ερασιτέχνη πριν από 20 περίπου μέρες, όταν είχαν επισκεφτεί ξανά την ΕΠΟ και τη ΓΓΑ.
Βέβαια, αυτό που επιθυμούν στον Ολυμπιακό είναι να πάρουν εγγράφως στα χέρια τους κάποιες δεσμεύσεις της ΕΠΟ για το τι ακριβώς θα ισχύσει για την ομάδα τη νέα χρονιά, προκειμένου στη συνέχεια να γίνουν κινήσεις για να βρεθεί το άτομο ή τα άτομα που θα αναλάβουν να λειτουργήσουν το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη επισκέφτηκε και την υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, η οποία τόνισε από την πλευρά της, ότι βρίσκεται στο πλευρό του Ολυμπιακού και στο μέτρο των δυνατοτήτων της θα προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στο σύλλογο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις