Στοίχημα: Η έδρα δίνει την πρόκριση

Οι Εθνικές επιστρέφουν στη δράση, με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Το Betarades.gr ξεχώρισε πρόταση από το παιχνίδι Σουηδία – Τσεχία για την ημιτελική φάση των πλέι οφ για τα προκριματικά του Μουντιάλ στη ζώνη Ευρώπης, το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω. Εσείς μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις και τα πάντα για τα online casino

Στη “Friends Arena” η Σουηδία υποδέχεται την Τσεχία σε νοκ άουτ παιχνίδι για την ημιτελική φάση των πλέι οφ. Η ομάδα του Άντερσον έρχεται από δύο διαδοχικές ήττες από Γεωργία (2-0) και Ισπανία (1-0), τερμάτισε στη 2η θέση των προκριματικών και διεκδικεί την πρόκριση στα τελικά μέσω μπαράζ. Συνολικά παρουσίασε καλά στοιχεία στην προκριματική φάση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί σήμερα με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της, προκειμένου να προκριθεί στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Πολωνία.

Από την πλευρά της η Τσεχία δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη 2η θέση στον όμιλο των Προκριματικών, ωστόσο μέσω της πρωτιάς στο Nations League πήρε το εισιτήριο για το σημερινό παιχνίδι και θα διεκδικήσει την παρουσία της σε τελική φάση Μουντιάλ για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια. Ωστόσο η αποστολή της δεν θα είναι σήμερα εύκολη, τη στιγμή που ο τεχνικός Σιλχάβι έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες σημαντικών παικτών. Η Σουηδία έχει απόψε το πλεονέκτημα έδρας, παρουσίασε καλό πρόσωπο στα Προκριματικά και υποδέχεται την Τσεχία των πολλών απουσιών που δεν ικανοποίησε με τις εμφανίσεις της, ενώ εκτός έδρας είναι ασταθής. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις