Ενημέρωσε για πληρωμές και αδειοδότηση ο Ηρακλής

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής, μέσω της οποίας γνωστοποίησε την κατάθεση των εγγράφων της στην ΕΠΟ, για τη διαδικασία της αδειοδότησης κι ότι πραγματοποιήθηκαν πληρωμές στους υπαλλήλους της.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Γηραιού:

“Χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Ηρακλής αυτό το Σαββατοκύριακό. Ωστόσο οι κυανόλευκοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την επόμενη αναμέτρηση που είναι εκτός έδρας με την Βέροια (30/3).

Ο Κώστας Γεωργιάδης μετά από αρκετό καιρό έχει πλέον διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Σε αρθροσκόπηση υποβλήθηκε ο Δημήτρης Σγουρής.Ο αμυντικός ποδοσφαιριστής του Ηρακλή, αγωνίστηκε στις τελευταίες αναμετρήσεις έχοντας πρόβλημα και κρίθηκε πλέον απαραίτητο να μπει στο χειρουργείο,όπου έγινε επιτυχημένη επέμβαση από τον γιατρό της ομάδας Κώστα Μανώλογλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ πραγματοποίησε χθες πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές, υπαλλήλους και προπονητικό προσωπικό,διευθετώντας και τις οικονομικές υποχρεώσεις του τελευταίου μήνα.

Σήμερα το μεσημέρι κατατέθηκαν στην ΕΠΟ τα τελευταία έγγραφα που αφορούν την διαδικασία της αδειοδότησης για την συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο πρωτάθλημα της Superleague 2. Εκπρόσωπος της ΠΑΕ βρέθηκε στην Αθήνα και παρέδωσε τον φάκελο του Ηρακλή”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις