Έτσι υποδέχθηκαν το -4 στην Καλαμάτα: “Έδυσε ο ήλιος από την ανατολή” (pics)

Ανατροπή είχαμε στην πρωτόδικη απόφαση της Πειθαρχικής της ΕΠΟ που δικαίωνε την Καλαμάτα στην υπόθεση με τις κάρτες υγείας στον αγώνα με το Λεβαδειακό καθώς η Επιτροπή Εφέσεων δικαίωσε τον Λεβαδειακό. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει η Καλαμάτα το ματς που είχε λήξει 1-1 και να να της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Οργισμένη ήταν η αντίδραση της Καλαμάτας μέσω του sportstonoto.gr που είχε τίτλο:

Έκτακτο: “Έδυσε ο ήλιος απο την ανατολή”, πήρε (!) την έφεση ο Λεβαδειακός, πάει στο CAS η Καλαμάτα και μπλοκάρει τα μπαράζ!

Απίστευτο και όμως ελληνικό και αυτό!!!Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, αιώνια…

Έκτακτο: Έγκυρες πληροφορίες του Sportstonoto.gr αναφέρουν πως ο Λεβαδειακός… δικαιώνεται στο Εφετείο της ΕΠΟ και κερδίζει εκεί την υπόθεση των καρτών Υγείας με την Καλαμάτα, την οποία  βέβαια  κέρδισε πανηγυρικά θυμίζουμε πρωτοβάθμια η Μαύρη Θύελλα!!!

Έτσι η μεσσηνιακή ΠΑΕ πάει στο -4 (χάνει  το ματς που ειχε έρθει ισοπαλία με 3-0 και πάει και μειον 3 βαθμούς), η ομάδα  της Λιβαδειάς στο +2 (παίρνει το ματς  3-0 στα χαρτιά), η Καλαμάτα  υποχωρεί στους 41 βαθμούς και ο Γιάννης Κομπότης ανεβαίνει στους 49!!!

Απίστευτο και όμως ελληνικό και αυτό!!!Αθάνατη Ελλάδα, αθάνατο ελληνικό ποδόσφαιρο, αιώνια.  Η Μαύρη Θύελλα  όμως  δεν θα το αφήσει  έτσι.  Ο Γρηγορίου, μετά  από εντολή του Γιώργου  Πρασσά, είναι ήδη έτοιμος να προσφύγει στο CAS και εκεί  βέβαια είναι  σίγουρο  – εκεί  δεν είναι… Ελλάδα – θα δικαιωθεί ξανά και πανηγυρικά,  όπως  και πρωτοβάθμια,  η μεγάλη  Μαύρη Θύελλα!

Και φυσικά  μέχρι τότε θα έχουν μπλοκαριστεί  τα μπαράζ  – εννοείται  αυτό – για την άνοδο  στην Super League 1. O μεγάλος και δίκαιος αγώνας της Καλαμάτας, κόντρα  σε όλους  και σε όλα ξανά,  στο τέλος, ξαναλέμε και το υπογράφουμε, θα δικαιωθεί! Η απόφαση θα ανακοινωθεί και τυπικά  αύριο (την Πέμπτη) καιβοπως όλα δείχνουν και αποκαλύπτουμε στο Sportstonoto.gr, θα είναι αρνητική για τους  “μελανόλευκους”. Μακάρι να κάνουμε  λάθος…

Λίγη ώρα μετά η είδηση επιβεβαιώθηκε:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις