Σαββατοκύριακο με άρωμα Νίκης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (photos)

Δυνατό Σαββατοκύριακο για το τμήμα Στίβου της Νίκης Βόλου που πήρε μέρος σε δύο αγωνιστικές διοργανώσεις στις 27-28/2/2016.

Η πρώτη διεξήχθη στο Μαρκόπουλο Αττικής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος, με την αθλήτρια της Νίκης Βόλου Έφη Φλώρου να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στα 3000μ. κορασίδων με 89 συμμετοχές.

Μετά από μια συγκινητική προσπάθεια καθώς από την αρχή της κούρσας βγήκε μπροστά δίνοντας γρήγορο ρυθμό στα τελευταία μέτρα, οι δυνάμεις της την εγκατέλειψαν και η δεύτερη αθλήτρια κατάφερε στον τερματισμό να της “κλέψει” τη νίκη. Αξίζει να τονίσουμε ότι την προηγούμενη ημέρα παρουσιάστηκε στην αθλήτρια μας έντονη ενόχληση στη μέση κατά την αναγνωριστική προπόνηση στο χώρο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και μέχρι τις πρωινές ώρες ήταν αβέβαιη η συμμετοχή της. Παρόλα αυτά επέδειξε μεγάλο πείσμα και κατάφερε να πάρει το ασημένιο μετάλλιο.

Η δεύτερη αγωνιστική παρουσία έλαβε μέρος στην Ημερίδα Κλειστού Στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες συμμετείχαν η Μαρία Σταματίου η οποία κατέλαβε την 1η θέση στα 60μ. παγκορασίδων Α’ με χρόνο 8″08, η Κατερίνα Κόκκαλη η οποία κατέλαβε την 2η θέση στο άλμα σε μήκος με επίδοση 5.21μ. και ο Σταμάτης Ασημακόπουλος 1ος στο άλμα τριπλούν, με επίδοση 11.00μ.

Τις αποστολές συνόδευσαν στην Αθήνα ο προπονητής Παύλος Παρασκευόπουλος και στη Θεσσαλονίκη ο προπονητής Αποστόλης Βλαχάβας και ο γονέας Στέλιος Σταματίου.

stivos-n4

stivos-n33

stivos-n1

stivos-n2

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις